Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiol75

DLACZEGO faceci odmawiają?????

Polecane posty

Gość Basiol75
No co wy świat nie opiera sie tylko na seksie a gdzie uczucia?

hahaha, basiol jesteś niezła :D normalnie jakby u mnie w pracy taka jednak się trafiła, to wszyscy przynajmniej mieliby niezły ubaw :D i jeśli te, nie całusy a buziaki, jak je określasz, są takie neutralne, to czy rozdajesz je również sekretarkom za skserowanie dokumentów, które potrzebujesz, szefowi, za ztwierdzenie pensji, księgowej za przelew? No przecież oni też Ci oddają przysługi :D

Gość Basiol75
Na co dzien jestem osoba raczej zamknieta w sobie nie na kazdego tak napadam z buziakami owszem zdarza mi sie cmoknac ale ttylko osoby ktore bardzo lubie czy to cos zlego?

Basiol daj Ty sobie spokój z tym panem,posłuchaj starszej koleżanki hm?

Gość Basiol75
A jesli on w dalszym ciagu sie nie zmieni,wciaz bedzie spogladal na mnie niby przypadkiem lub dalej mrugal oczkami na czesc...

Basiol, ja też mrugam oczkamina cześć do niektórych osób, i absolutnie to wcale nie oznacza że mam ochotę żeby mi dawali buziaki, a tym bardziej nie mam ochoty, żeby zwykła znajomość przerodziła się w coś więcej. Chłopak jak będzie chciał to Ci sam to powie.

Gość Basiol75
Nie nabijajcie sie ze mnie zalozylam ten temat zeby pogadac a widze niektorzy maja dobry ubaw

Basiol - a p tym jak on powiedział, że nie chce buziaczków, to do Ciebie mrugał?

Gość Basiol75
tak i dlatego jestem taka skolowana i niepewna co o tym wszystkim myslec

Basiol- wydaje mi się, że dostałaś już wiele opinii na ten temat, i wszystkie były takie same- daj sobie z nim spokój bo on nie jest Tobą zainteresowany i koniec.