Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aafisia fisia

Chcę kurde się zabi ć!!!!!

Polecane posty

Gość aafisia fisia
ja mam tylko i aż 2 różnice, ale mi się nie chce tego uczyć, a informatyki nigdy nie lubiłam

Gość Kra kra kra
Suicide is painless It brings on many changes And I can take or leave it, if I please

Gość aafisia fisia
a jak myslicie, mam iść na tą 12? skoro facet tak powiedział?

Gość zdzichhhh
aafisia fisia mogę ci pizdeczke wylizac to lepiej sie poczujesz :) wtedy odechce ci się samobója

to dobrze. Sporej części ludzi się nie udaje wyjść z problemów. Chociaż teraz bardzo łatwo wpaść w problemy np kredyty i utrata pracy.

chciałam kogoś uratować , pomoc .... a ten ktoś, rujnował mnie psychicznie ....myślałam ze nie mam już wyjścia z sytuacji .... czyli ratując kogoś niszczyłam siebie ....to nie jest krotka historia ...ale nie żałuje ze pomagałam , przynajmniej wiem ze robiłam wszystko co w mojej mocy

dlatego mowie ze w każdej sytuacji można znaleźć rozwiązanie... a życie i tak jest krótkie...nie warto skracać je jeszcze bardziej

ciężko chory w jakim sensie?? nie masz racji .... wtedy wykorzystuje się , to co nam pozostało jak najlepiej

jeżeli ja bym była ciężko chora .... to starałabym się przed końcem swojego życia jak najlepiej spędzić ostatnie chwile i dopilnować tego, żeby mojej rodzinie nic nie brakowało

znam osobę która nawet mecząc się w bólu i będąc prawie roślinka , to i tak płakała ze nie może żyć dalej :(

na swoim przykładzie tobie powiem .... mama moja musiała mieć opiekę 24h na dobę ... wolałabym męczyć się dalej tak jak mówisz przy niej niż żeby odchodziła.... gorzej z bólem jaki ona przeżywała

przeszła dwie operacje na nogę ...miala chore serce po pol roku przeszla trzecia operacje ... zapalenie otrzewnej

akurat ja pochodzę z takiej rodziny żeby Ci szklanki nie podali chyba że dokumenty spadkowe to podali by;)

Gość aafisia fisia
Pójdę jutro, ale czemu niby miałby przyjść w godzinach rektorskich do pracy?