Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aafisia fisia

Chcę kurde się zabi ć!!!!!

Polecane posty

Gość krataH
trza było sie zdecydowac jak wiosna by la teraz za chłodno wstrzymaj sie🖐️

wchodzę:)... bo twierdz ze nawet największy problem w życiu nie jest powodem do popełniania samobójstwa.... wszystko idzie jakoś rozwiązać

Gość kurde to sie
zabij na co czekasz nie rozumiem takich dzieci co chca uwage na siebie zwrocic jakbys chciala to bys juz nie zyla wiec mi tu nie pierd..ol i nie zwracaj ludziom du..py

Gość samsunggts360
kask na leb i z 4 pietra he \;p

wydaje mi się ze tylko w momencie gdy nie widza już żadnego wyjścia z sytuacji , to decydują się na zakończenie życia.... poza tym wcześniej wysyłają jakieś oznaki i poszukują pomocy

to zależy od człowieka z tym wysyłaniem oznak. Są osoby zamknięte w sobie i one nic nie będą pokazywać.

w mojej okolicy wyskoczył niedawno chłopak z 10 piętra. Zaraz było zbiegowisko ludzie przyszli oglądać. Podobno przeżył zawód miłosny.

Gość aafisia fisia
Ja chcę bo, 1. mam takie tendencje, i dlatego wzielam dziekanke, ale biore prochy i juz bylo dobrze, poki nie wrocilam, wracam, a tu sie okazuje , ze mam wiecej niz trzeba roznic programowych. To ja postanowilam, ze zalicze w tym tygodniu jedna, poszlam dzis na zaliczenie, ale sie okazalo, ze sie zle nauczylam, bo nie zrozumialam, i nie wiem, kiedy teraz. niby sie umawialam na jutro, i czlowiek powiedzial , zebym o 12 przyszla, bo potem ma zajecia, a potem mi sie przypomnialo, ze jutro sa godziny rektorskie...czyli moze ten facet tez o tym zapomnial, i nie przyjdzie do pracy... a potem bede miala duuuuzo innego materialu, i kiedy ja zalicze, po chooj zyc,jak tak ma byc

najszybciej się podłamują osoby które są perfekcjonistami. Wszystko musi się udać w domu rodzina wciska jesteś najlepsza. A potem jeden zawód drugi zawód i mega załamanie na końcu próba samobójcza. Przykład jedna taka z podstawówki nauczyciele chwalili byłó Agatka to Agatka tamto. Poszła do najlepszego LO tam coś się nie udało raz drugi i wylądowała w szpitalu dla wariatów.

Gość Caster
też o tym myslałe tzn o samobójstwie bo mi się wszystko posypało ale jakoś przetrwałe - nie wiem czy dobrze. i tak moje zycie to pasmo nieszczęść i porażek!

Gość Caster
najlepiej się powiesić... szybko i skutecznie!

Gość aafisia fisia
farmację na 4 roku, mam zaliczać technologie informacyjne-teoretycznie, dzisiaj nie umiałam obliczyć przeliczania systemu dziesiętnego na dwojkowy, ale poprosilam goscia, to wytlumaczyl, ale nie zaliczyl, bo zle to robilam

Gość shazz
mnie w tamtym roku oblał jeden gość dwa tygodnie przed obroną, musiałam rok powtarzać plus 22 różnice programowe i jakoś się nie zabijałam z tego powodu. trzeba przysiąść i zapierdalać jak dziki osioł, a nie się zabijać, bo tak łatwiej

z tym wieszaniem to różnie sznur trzeba dobrać dobre wiązanie zrobić. Powieszenie to przerwanie rdzenia jak źle zrobisz to będziesz się dusił a to raczej męka. Do tego dużą rolę odgrywa waga jak ktoś lekki to nie przerwie rdzenia.

Gość shazz
farmacja to trudne studia, ale jesteś na 4 roku, więc już przecież wiesz na co się zdecydowałaś. łyknij sobie jakieś proszki na uspokojenie, idź na spacer albo się prześpij parę godzin, a potem bierz się do książek, dasz radę :)

Gość Caster
szybko tracisz przytomnośc nawet przy duszeniu. kilka minut i po zabawie! potem wolnośĆ!

Gość Caster
farmacja! to prochów uzyj! chyba juz wiesz co najlepiej "pomaga" na zycie, nie?

ale przy prawidłowej pętli chwilka słychać krzask i już martwy a tak się dusisz trochę czasu.