Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aafisia fisia

Chcę kurde się zabi ć!!!!!

Polecane posty

raz że skoro Ci powiedział że będzie to pewnie dotrzymuje słowa pewnie wie o tych godzinach. Są wykładowcy którzy siedzą na uczelni nie ważne wtedy czy wolne czy nie wolne. Chyba nie chcesz zrobić numeru żę nie pójdziesz a gościu będzie na uczelni i pójdziesz później a on Ci powie ale ja byłem czemu pani nie było

Gość aafisia fisia
Ja to rozumiem co piszesz, ale zrozumcie mnie... Ja mam nerwicę depresyjno-lękową, jadę na prochach. Mi różne myśli do łba przychodzą. Ja się uczę, chcę zaliczyć, ale moje lęki podpowiadają mi, że jego nie będzie a moja praca jest na daremno.

ja za osobami które są mi bliskie i za rodzina weszłabym w ogień...i oni za mną , to widać autorko tematu... rozumiem cie, idz jutro i zaryzykuj ... napewno bedzie jezeli tobie powiedzial ze masz przyjsc

Gość aafisia fisia
Mama proponuje koniaka zanieść, ale to chyba zly pomysl

Gość aafisia fisia
to jak ja mam rozmawiac, jak znowu cos bedzie nie tak?

zostaje błagać prosić walnąć łzawą historyjkę. Pewniakiem facet zmięknie. Faceci mają słabość do studentek;)

Gość aafisia fisia
a wy umiecie informatyke?

Gość aafisia fisia
teorie, tj. :1) microsoft access, 2) podstawy technologii informacyjnej w tym tą zamianę z liczb w systemie dziesiętnym na dwójkowy 3)sieci komputerowe, teoretycznie wydaje sie to dosc latwe, ale to jest nudne, jest napisane strasznie skomplikowanym jezykiem i jest tak, ze ja mialam informatyke na drugim roku, a teraz ten przedmiot nazywa sie dokladnie technologie informacyjne i wredne babisko z dziekanatu wczesniej kazalo mi napisac podanie do dziekana o zaliczenie tych technologii, ale jej sie odmienilo, i wyslala mnie do zakladu, zeby szef technologii inf napisal na moim podaniu do dziekana, ze program jest ten sam, a ten stwierdzil, ze sie rozni, i ze mam mu odpowiedziec z tych 3 tematow, a ja nigdy informatyki nie lubilam, i nie rozumiem, co czytam

Gość aafisia fisia
i chce sie albo zabic labo studia rzucac, tyle, ze ja je lubie, nie lubie tylko informatyki

Kapselko wracaj i pomagaj koleżance:) każdy miał w czasie swojej kariery w szkole czy tez na studiach przedmiot który nienawidził.... dasz rade