Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ból brzucha przed miesiączką

ból brzucha przed miesiączką

Polecane posty

Witam. Miesiaczki mam w miare regularne, okres powinnam dostac za tydzień....a od wczoraj pobolewa mnie brzuch :o niby nie mocno, ale boli Wy też tak macie? Czy to aby nie przesada- tydzień okres, tydzień ból brzucha, przy cyklu 28dniowym to tylko dwa tygodnie spokoju, jeśli dodam tego bóle jajników w czasie owulacji mniej więcej, to spokoju mam może z dziesięć dni... Ech....

Widzę, ze nikt nie ma takich "problemów", szczęściary :P

Jak dobrze, ze nie jestem sama, ale i tak licha frekwencja :P Piersi mnie raczej nigdy nie bolą- jedyny plus :o

Gość masiuńka
Też to miałam, ale odkąd uprawiam jakieś sporty albo ogólnie dużo ćwiczę to przeszło, nawet w czasie @ a już w ogóle ustało odkąd biorę antykoncepty :P chociaż problem bolących piersi został :/ moja rada - więcej ruchu!

No w sumie trafiłaś, bo ruchu mam mało ;) Ale to nie chodzi o to, ze boli mnie brzuch nie wiem jak (kiedyś było inaczej, przeszło po tabletkach anty, mimo ze już ze dwa lata nie biorę) ale o to, że lekko boli i powoduje dyskomfort juz na tak długo przed okresem...

Gość masiuńka
A byłaś u gina się przebadać??

Byłam, miałam problem z prolaktyną, bo plamiłam też okropnie, ale juz jest ok

Gość masiuńka
Hmmmm no to nie wiem, może spróbuj z jakimś sportem :) na pewno nie zaszkodzi, a może pomoże :P

Sport... Eeeee, ciężko będzie :P

ja też tak mam od 2-3 miesięcy, nie wiem dlaczego tak się stało, tabletek nie biorę od ponad roku, w tym cyklu o dziwo ten ból przyjdzie chyba później, na pewno bo jestem 3 dni przed i mam lekkie pobolewania a tak to już mnie bolało bardzo, ale teraz miałam masę stresów, dalej mam więc pewnie to opóźnienie sprawia, że bólu nie ma