Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glitaminian sodu

Potrzebuje RADY .....

Polecane posty

Gość glitaminian sodu

W poniedzialek mam egzamin. Ucze sie ucze i nie moge tego gowna sie nauczyc. Siedze juz nad tym 3 tydzien :(:( Jest to dosc specyficzny przedmiot zaiwera elementy geografii ustroju troche instytucji europejskich i duzo duzo histori dat itd Jakie macie pomysly a nauke ??

Gość glitaminian sodu
nikt nic ni pomoze ?? :(

Gość dntj u
zejsc z kafe po pierwsze...

Gość hejjjjaaaa
a jak mamy Ci pomóc? Bo nie bardzo wiem... Po prostu musisz się nauczyć, daty powkuwać na pamięć i tyle. Innej rady nie ma, ew. możesz spróbować połozyć na noc książkę pod poduszkę :D

Gość glitaminian sodu
dntj u dziekuje super rada od 3 tygodni siedze calymi dniami nad tym gownem a twoja rada jest zejsc z kafe jak nie masz nic madreg do powiedzenia to zamilcz szukam jakis efektywnych sposobow nauki

Gość Caster
przypierdol maki i wiedza sama wejdzie! MOI KLEGOWIE NA STUDIACH PRZED KAZDYM EGAZMINEM NA MĄCE LATALI I WSZSTKO W 1 TERMINIE A JA CO NIE ZIAŁEM ZAWSZE POPRAWKI :-(

Gość glitaminian sodu
taka tam...nastolatka skupiam sie mam cisze powtarzam to poraz ktorys z kolei i jakbym to 1 raz widziala nie pamietam nazw konwencji chyba tylko o konserwacji zasosbow zywych na morzu otwartym buehehe a jak pamietam to daty nie pamietam myla mi sie definicje wod wewnetrznych z pasem przyleglym z wodami archipelagowymi miesza mi sie kiedy jaka ciesnina zosala zneutralizowana myli mi sie doslownie wszystko i nie wiem co sie dzieje bo studiuje prawo i nie powinnam miec problemow z nauka a tu takie gowno nieistotne i nie daje rady :(:(

Gość glitaminian sodu
?????????????????

Gość bebe-mania
w aptece jest wiele srodkow wspomagajacych nauke

Gość glitaminian sodu
no nie wierze ze nikt nie zna zadnych technik nauki :(:(