Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morderstwo to dziwna srawa

Dlaczego zabicie człowieka jest karalne?

Polecane posty

Przecież życie wielu ludzi i tak nie jest nic warte, czasem zabicie kogoś niepotrzebnego jest nawet błogosławieństwem. Eliminowano by niepotrzebne i słabsze jednostki.

Gość seksuolożka Ania
zabijać tych trzeba którzy dokuczają! na monitoringu twardzi albo w grupie atakują osłabionych!

Ale po co są potrzebni słabi? :D

Gość nie wiem ale gdyby bylo
to ja zabilabym w pierwszej kolejnosci ciebie autorze/rko :) twoje zycie jest dla mnie tak samo nic nie warte jak zycie inych dla ciebie.

Droga wolna :D Tylko ciekawe czy by ci się to udało :D :classic_cool: Żałosne :O

"chcesz się pobawić w pif-paf?" Nie chodzi o to, że ja chcę się w to bawić. Po prostu uważam, że morderstwo jest czymś naturalnym. Nie rozumiem biedowania nad tą kwestią. Ktoś kogoś zabił i wielkie halo...

Gość pif pafek
" Ale po co są potrzebni słabi? " Takie stwierdzenie pasowałoby maksymalnie do średniowiecza... a i to nie do końca. słyszałeś o czyms takim jak skrytobójstwo, lub napad 3 na 1? a słyszałeś, ze mamy noże, pistolety i inne narzędzia, dzięki którym 12stolatek mógłby zabić dorosłego, wysportowanego, wyszkolonego w sztukach walki komandosa?

Gość kalafior,...
w Polsce? nie, jak masz żółte papiery, to zabicie człowieka to około 3-4 tygodnie w szpitalu psychiatrycznym.

pif pafek, słowo "słabi" nie oznacza jedynie małej siły fizycznej, ale wielu innych spraw.

słabi są potrzebni po to, by szlachetnie kształtować sobie cierpliwość, non stop się nad nimi litując, wszystko za nich robiąc, wiecznie im współczując i zawsze rozumiejąc ich jedyną niepowtarzalną nieodolę dzięki temu Ty psujesz sobie zdrowie i też będziesz słaba, szansę się wyrównują

Gość pif pafek
a jak sobie wyobrażasz świat, w którym wychodząc do sklepu po chleb Twoja g.ęba moze się komuś nie spodobać, i już do tego domu nie wrócisz?

Gość pif pafek
w suie racja, i problem zanieczyszczenia planety szybko by się rozwiązał...:P

Gość dfnbbhgfd fnvbh
Dziecko mojej sąsiadki jest słabsze ode mnie i całkowicie zbędne w moim życiu i co- mam je zabić?

"w Polsce? nie, jak masz żółte papiery, to zabicie człowieka to około 3-4 tygodnie w szpitalu psychiatrycznym." Dokładnie, znam to z autopsji :P

Gość masz tylko trochę racji
Przecież życie wielu ludzi i tak nie jest nic warte, czasem zabicie kogoś niepotrzebnego jest nawet błogosławieństwem. Eliminowano by niepotrzebne i słabsze jednostki. Eliminować należy psychicznie chore jednostki, te które stanowią zagrożenie dla ludzkiego życia (nieważne, że jeszcze nikogo nie zabili, istotne jest to, że w ogóle mogło do tego dojść) albo przynajmniej na dożywocie z takimi. Niestety to są święte krowe, uważane przez durne społeczeństwo za osoby "biedne" :O Biedne to są ich ofiary. Sadystów też bym eliminowała ze społeczeństwa, to nie są ludzie.. i wielu innych skrajnie podłych "ludzi". P.S. Co takiego "złego" robią słabe jednostki, że jesteś za ich zakatrupieniem? ;O Spowiadaj się... :p

Gość Aborcjonistka
Ja już zaliczyłam aborcje słabego niepotrzebnego bachora zgadzam się z tobą!