Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby sa glupie!!!

Dlaczego one to robia?

Polecane posty

Gość Baby sa glupie!!!

Pytanie do kobiet - dlaczego lecicie na kilka forntow? Macie chlopaka, narzeczonego, meza, a flirtujecie i piepshycie sie z innymi facetami? Nie dalej jak kilka dni temu dowiedzialem sie, ze dziewczyna z ktora sie spotykam pma chlopaka i go zdradza ze mna. Gdybym wiedzial, ze jest w zwiazku nie pchalbym sie w butach w ich zycie. Gdy ja zapytalem dlaczego mnie oklamywala (na poczatku twierdzila, ze nikogo nie ma), to stwierdzila, ze chlopak juz jej nie rozumie. Kolejny przyklad: moj kumpel sotykal sie z kobieta, ktora na papierze byla mezatka, a nie miala rozwodu (jak to okresila: nie ma czasu na takie pierdroly jak ubieganie sie o rozwod). Ona go od samego poczatku oklamywala. Dowiedzial sie, ze go robi w bola, jak ja nakryl w lozku z jej bylym facetem u siebie w domu. Tlumaczyla sie, ze to jej kuzyn. Dlaczego niektore kobiety sa tak prymitywne i pozbawione wszelkiej moralnosci? Czy w dzisiejszych czasach szczerosc, zaufanie, szacunek, honor juz nic nie znacza?

Gość dyzio-marzyciel
trafiłeś na taką, ja niestety też miałem podobnie... nie przejmuj się, szkoda naszych nerwów. Ja jeszcze wierzę że są normalne dziewczyny na tym świecie!

takie dziewczyny szukają wrażeń i nie są to osoby które potrafią żyć w związku....

Gość Balansujacy na krawedzi
Bo te kobiety to typowe worki na sperme, do niczego wiecej sie nie nadaja. One sie bzykaja gdy maja powodzenie wsrod facetow ze wzgledu na urode. Ale przychodzi starosc i zostaja same, bo nikt ich juz nie chce. Puste lalki, pozbawione wyzszych uczuc. Takie sie zalicza i porzuca, gdyz zwiazek z taka pinda to gehenna.

Gość jhgjhgjhghj
Dlaczego to robią? Bo im się w cipskach poprzewracało. Ten typ tak ma i nic tego nie zmieni!

panowie -spokojnie spokojnie. Nie wszystkie , nie wszystkie. Sa takze bardzo w porzadku, dla ktorych zdrada jest be i wiernosc jest wyznawana zasada.

Gość bez nickowa.....
W życiu bym się do tego nie posunęła żeby zdradzić męża, narzeczonego, chłopaka. A dla pieniędzy to już w ogóle czuła bym się jak dziwka. Autorze zrozum, że nie wszystkie dziewczyny, kobiety sa takie jak te które napotkałeś na swojej drodze. :)

Mówią że facet to świnia ale my kobiety też!!!!!! Po prostu trafiłeś na ta gorszą dla której jak widać pewne rzeczy nie mają znaczenia i ich nie docenia.Ale to nie oznacza że wszystkie takie są .I życzę Ci żebyś znalazł kogoś odpowiedniego dla Siebie:)

Gość Powiem Ci prawdę...
Sa rozne kobiety. Ty trafiles na ta pozbawiona moralnosci i wyrzutow sumienia. Apropos kuzynow: znam taka historie. Pewna mezatka przyprawiala rogi swojemu mezowi. Spotykala sie z roznymi facetami poznanymi na necie. I tak sie zlozylo, ze pewien znajomy sie z nia spotykal jakis czas, po czym kobieta zaprosila go do siebie na chate. On przyszedl wczesniej, gdyz chcial jej zrobic niespodzianke. I co sie oakzalo? U niej siedzial jakis koles - przedstawila go znajomemu jako swojego kuzyna. No coz, moze to i byla prawda. Trudno to zweryfikowac... Faceci wypili wodke, posmiali sie i kuzyn poszedl w swoja strone. Ona zostala ze znajomym sam na sam, wiec oddali sie milosnym igraszkom. Po jakims czasie przyszedl jej maz. I wiecie co? Ona tego mojego znajomego przedstawila swojemu mezowi jako kuzyna. Chlopina sie niezle naglowil, skad tyle kuzynow ma jego zona. Ale co... wypili wodeczke, zagryzli i znajomy poszedl w swoja strone. Nie dosc, ze sobie pobzykal, to jesczze pojadl, napil sie i pogadal i z "kuzynem" i mezem tej kobiety. Swoja droga niezla z niej artystka.

Gość Autorze błągam
Nie generalizuj :O Miło by Ci było , gdyby ktoś napisał , że wszyscy faceci to świnie ? :O

Gość Abcdefghij124578
Nie zawsze nam wystarczacie... czasami wpadajcie w założenie, że jak już zdobyliście kobietę to nie warto się starać... :o z dnia na dzień coraz gorzej i gorzej :o nie dbacie o nią, nie liczycie się z jej potrzebami, z jej zdaniem, dziewczynę to nudzi i dlatego szuka gdzie indziej. To wy jesteście winni, bo czasami nie macie pojęcia jak zaspokoić kobietę;) Mnie mój facet olewa, zostawił mnie na tydzień, teraz znowu , woli zabawę ode mnie... kocham go ale z racji tego że mnie olewa kręcę się koło innego gościa :) on sam daję mi wolną rękę swoim zachowaniem, bo od jakiegoś czasu nawet ze sobą nie rozmawiamy, siada przed komputer po pracy potem do łóżka, 20 minut jakiegoś serialu w tv i zasypiamy... chyba nie tak powinien wygladać związek? po co mi facet który o mnie nie dba? a ten drugi jest zupełnie inny. Stara się, jestem dla niego najwspanialsza, przynosi kwiaty ,najchętniej nosił by mnie na rękach. Z tym, że czasami trudno zerwać z tym pierwszym. Może z przywiązania a czasami z nadziei że może być jeszcze tak jak na początku ...głupie :o

Gość Autorze błagam
Poza tym , czym jest baba ? Nawet na wsi na kobiety mówi się kobiety , nie baby :O Jesteś bardzo chamski , zarzucasz coś wszystkim kobietom , a sam nie zachowujesz się przyzwoicie :O Najpierw zacznij od siebie , potem interesuj się innymi .

nie wszystkie kobiety takie sa. ale stwierdzam, ze obecna mlodziez niestety idzie w tym kierunku. dziewvzyny nie szanuja siebie alni chlopakow z ktorymi sie spotykaja. sa o wiele gorsze niz chlopcy.