Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki kom

jakie dajecie komentarze pod zdjecia na nk???

Polecane posty

Gość jaki kom

bo te ; sliczne pieknie przeslicznie to juz takie oklepane . co oryginalnego dac? pod zdjeciem kolezanki ? kolegi jest ktos pomyslowy?

Gość śmiech-non-stop
gdybys chciala dać szczery komentarz to byś sie nas nie pytała. Więc po co dawać coś nieszczerze? Tylko dlatego, że ktoś napisał Ci komentarz i wypada się odwdzięczyc? :O

Gość piczkaxxxxxxxx
jak nie wiesz co napisac to po co piszesz , moze daj słitaśnie albo cudnie tak jak to dzieci z nk maja w zwyczaju :O

Gość jaki kom
nie takie bylo pytanie:/ wiec mi nie matkujcie. jest ktos kreatywny z pomyslami?

Gość no szok jakis
Ja ci powiem co masz napisac: " Slicznie razem wygladacie" "Nic sie nie zmienilas" "No, no jaka laska" "Przesliczne malenstwo" " Rodzinka w komplecie. Pozdrawiam" itd...

Gość konkretny
Jak chcesz dodać ORYGINALNY komentarz tak,żeby osoba go zapamiętała to po prostu dodaj pusty-bez tekstu ;) :P

Gość czerwona szpileczka
Ja w ogole przestalam komentowac zdjecia. Bo to juz po prostu glupie sie zrobilo. Ludzie dodaja zdjecia po to by inni zobaczyli i dodawali komentarze. To takie chore troche.

Gość Dama Serce
a mnie strasznie rażą takie nieszczere teksty:P mam koleżankę, która nie jest zbyt atrakcyjna, przegina ze stylizacją, solarium, tapetą oraz usztywnia na maksa włosy lakierem i jej koleżanki piszą że "pięknie wygląda", "modelka" itp itd albo do grubej po ciaży koleżanki napiszą "nic się nie zmieniłaś" itp normalnie śmiać mi się chce jak czytam te nieszczere bzdury

Gość tez mam kolezanke ktora
wyglada jak zdzira z trasy, tirówa a tez jej piszą że laska, że piękna, klasa heheh itp koszmar