Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muy bien

Najlepsza szkoła HISZPANSKIEGO w ŁODZI

Polecane posty

Gość muy bien

jak w topiku? jakie polecacie i dlaczego? gdzie moge sie najwiecej nauczyc? jakiego lektora polecacie? POzdro

Gość muy bien
Noo ludzie piszcie piszcie, bo muszę się zapisać, większośc kursów rusza od nastepnego tygodnia :)

Gość muy bien
ok podpowiem- Eurodialog, Studium Jęz Romanskich, perfect, Toledo... co wybrac?

Gość muy bien
nie ma nikogo z Łodzi, kto chodziłby na hiszpanski i moze cos poradzic?

Gość gryczka
Eurodialog. Znajomy tam pracuje, wprawdzie nie uczy hiszpańskiego, ale wiem mniej-więcej jakie mają metody i jakie zainteresowanie :-) Myślę, że to dobra szkoła, do tego z fajną atmosferą.

Gość muy bien
dzieki, w koncu ktoś się odezwał :)a znacie kobbitka, która nazywa sie Iwona Minikiel? bo on prowadziłaby zajecia.

Gość njuihiu
nie kieruj sie opiniami z neta, bo wiekszosc to reklama, szczegolnie na forum ang.pl.

Gość gryczka
Niestety nie znam. Ale wiem, że tam dosyć starannie dobierani są lektorzy, sprawdzane są ich metody uczenia, mają szkolenia... Sądzę, że każdy lektor tam jest dobry ;-)

Gość njuihiu
wlasnie gryczka jest tego przykladem...

Gość muy bien
dlatego pytam na zwykłym ogolnodostepnym forum dla wszystkich, mysle, ze nie znajde lepszego zrodła informacji:) Ok na razie prowadzi Eurodialog, jakies inne spostrzezenia?

Gość gryczka
Ja mam informacje tylko z drugiej ręki, nie mam też porównania z innymi szkołami. Piszę co wiem :-) Moim zdaniem warto popytać w necie, ale właśnie w takich miejscach jak Kafe. Nie ma co przesadzać z podejrzliwością, że każda pochlebna opinia to reklama. Zapewne jest ich dużo, ale nie popadajmy w paranoję:-)

Gość njuihiu
uwierz mi, tu tez co jakis czas pojawia sie ktos, kto wyciaga wszystkie watki dotyczace jezykow i zachwala jakas szkole, oczywiscie podszywajac sie pod zadowolonego ucznia

Gość njuihiu
ok gryczka, ale to ze znasz kogos kto uczy w jakiejs szkole nie jest zadna opinia:O

Gość gryczka
Taa, jasne. Poszperaj na innych podforach, najlepiej na Ciąża, macierzyństwo, to się przekonasz, że piszę na Kafe od wielu miesięcy i dotąd słowa nigdzie nie napisałam o tej szkole :-)

Gość muy bien
dżizas, mnie zależy na opiniach, bo nie mam bardziej wiarygodnego źródła informacji; nie kłócić mi sie tu! :) czy ktos wie cos jeszzce na tematu poziomu w roznych szkołach hiszpanskiego?

Gość gryczka
Fakt. Dlatego nie jestem pewna, czy to najlepsza szkoła w Łodzi. Ale jak mnie ktoś pyta, to ją polecam, bo wydaje mi się, że fajnie tam jest.

Gość ja mogę polecić
primę, nie uczyłam się tam hiszpańskiego,ale atmosfera była super do tego dość wymagający lektorzy,dużo można było wynieść z kursu.

Gość muy bien
topik się rozkręca :P

Gość muy bien
no może jeszcze ktoś?

Gość tequi_a
Do tej pory uczyłem sie w IC w wawie hiszpanskiego, ale od stycznia wracam do pracy w Lodzi, nie che mi sie jezdzic tylko na kurs do wawy, wiec szukam czegos w Lodzi, w IC polecili mi Instytut Jezyka Hiszpanskiego w Lodzi. Zaczynam od stycznia, zobaczymy

Gość gandulf
Witam, Rozpada mi się grupa, a chcę kontynuować naukę.jakie macie doświadczenia ze szkołami językowymi w Łodzi? którą szkołę moglibyście polecić? (j. hiszp.) pozdrawiam

Gość mloda98
Ja o Eurodialogu nie mam dobrego zdania, chodziłam tam i nie byłam zadowolona, potem byłam na lekcji próbnej w Primie a ostatecznie zapisałam się do Toledo i jak dla mnie jest ok, fajny lektor i nie wybuliłam za kurs milion dolarów

Gość gość
w toledo miałaś zajęcia z takim młodym i chyba właścielem szkoły? Uciekłam przerażona, słychać było jak mucha lata, tak cicho było na lekcjach. a teksty tłumaczyliśmy ze słowniczkami , każdy swój i potem ktos cos przeczytał. masakra jak dla mnie, żadnej konwersacji, życia . potem byłam w alfa deva - ceny niskie, ale duża rotacja słuchaczy, i wtedy wali się systematyczność , mam na myśli, że co chwila ktoś dochodzi z różnym poziomem i w mojej głowie zrobił sie mętlik. Miałam ekspresowy kurs letni w Progress z Izą (taka fajna blondynka) i chyba od niej najwiecej skorzystałam. Teraz też siedzę i szukam kursu, pełno sprzecznych opinii, jak znajdę ta Izę to chyba do niej pójdę, gorzej jak jej nie ma juz w progresie.wtedy nie wiem gdzie iść

Gość vickycristina
Szczerze polecam szkołę Casa de la Lengua :D Chodziłam 4 semestry i bardzo dobrze wspominam współpracę, kompetentni lektorzy, żadnych problemów z odwołaniem zajęć (tylko raczej ze 2 dni wcześniej). Pozytywne miejsce, pozytywni ludzi. I naprawdę można nauczyć się języka! Podaję link do strony dla zainteresowanych: www.casadelalengua.pl i http://casadelalengua.pl/informacje-ogolne/lektorzy/

Gość gość
Ja polecam kurs hiszpańskiego z lektorem przez Skype www.szkola-shamrock.pl. Indywidualne zajęcia i dowolne godziny. Jestem bardzo zadowolona z efektów nauki.

Gość szewecka
W ciągu czterech semestrów nauczyłam się języka hiszpańskiego w empik school w Łodzi. Kurs zaczynałam od podstaw tzw blended , miałam zajęcia zajęcia grupowe z lektorem i było to 60 lekcji, każda po 60 minut.

Gość izmassss
Ja taki kurs blended wygląda w praktyce? Opłaca się iść na taki? Ile trwają zajęcia indywidualne w empiku?