Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapossss

kobiety sa takie niehigieniczne

Polecane posty

Gość kapossss

maja okres co miesiąc i z pochwy wypływa im krew oraz inne wydzieliny a potem się to lepi do włosów łonowych i grzeje pod bielizną........fujjjjjjjjjjjjjjj

Gość nie lepi i nie grzeje
jak sie myje i zmienia podpaski:)

Gość kapossss
no tak ale ile kobiet zmienai czesto podpaski albo ile się myje codziennie,wyjątki.

Gość bla bla blaaaaa
odezwal sie jakis dzieciuszek...

Gość kapossss
kobieca fizjologia mnie odpycha......

Gość to poliż faceta
:)

Gość renkaaa
to zostan gejem - a moze juz nim jestes?

Gość kapossss
nie jestem gejem ale tyle kobiet się nie myje że szok nie wiem jak u Was ja jestem z Pilawy pod Warszawą.

Gość co za bezmuzg
Tobie z ja chuja nie cieknie nic?

Gość wlasnie niedawno byl topik
jak to faceci sie nie myją, nie zmieniają gaci a po sikaniu nie uzywają papieru tylko strzepują fujjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość kapossss
jem łoniaki

Gość kapossss
chodziłem do szkoły w Pilawie a dojeżdzały tam dziewczyny z innych wsi:Puznówki Lipówek jażwin gocławia i połowa się myła raz w tygodniu.Teraz poszły do Warszawy

Może ze trzy lata temu remontowałem sobie łazienkę,jako że mama wpoiła mi nawyk podmywania po każdym skorzystaniu z muszli klozetowej postanowiłem że będzie tam bidet.Śmiech nie do opisania kiedy przybyła ekipa fachowców co to niby praktykę na zachodzie i ach i w ogóle stwierdziła :a po co panu ten bidet i że to raczej tylko w szpitalach:))))))))

Gość gimnazjalistkaaa
ja jestem z Garwolina i tez słyszałam że laski z Pilawy sa brudne:o

Gość a kiedy wychodzisz za mąż
19:00 [zgłoś do usunięcia] kapossss no tak ale ile kobiet zmienai czesto podpaski albo ile się myje codziennie,wyjątki. :O nie no, myjemy sie tylko na wiosnę a podpaski zmieniamy jak same odpadną...:O

ja raczej spotykam się z higienicznymi kobietami aczkolwiek nie przeczę, że są też takie jak opisujesz ale faceci też nie są idealni pod tym względem przecież, troche obiektywizmu

Gość ofra haza
ciekawe co piszesz mi się nic nie lepi, codziennie biorę prysznic a jeśli mam okres dodatkowo podmywam się kilka razy w ciągu dnia, codziennie świeża bielizna i ....nie mam włosów łonowych. Z mojej....mógłbyś jeść. Tak tam czysto i pachnąco Chociaż nie twierdzę że nie masz racji w pewnym sensie, dużo lasek nie dba o siebie tam na dole, ważne żeby makeup był ok i tipsy, reszta nie istotna :-O A poza tym większość jeśli nie wszyscy, nie myją rąk po wyjściu z kibelka. Dla mnie to horror! Jak można za przeproszeniem się wysikać czy wys.... a potem podać komuś rękę na powitanie czy nie daj boże jeść tym brudnym łapskiem. Ale to fakty.

Gość Morelowa Panna
Też masz problem autorze....nie wydaje mi się, żebyś miał rację, ale jesli napotkałeś na taką sytuację no to cóż.........Z kim się zadajesz? Wypada Ci tylko współczuć albo po prostu masz zapedy gejowskie i szukasz jakiegoś usprawiedliwienia.

Gość halipssaa
myję się raz na 3 dni i jestem czysta i swieża.

Gość browarek na noc
i taki dupek,robi patelnie,

Gość dariusz jakusss
spotykałem się z pewna laską,raz już miałem na nią ochotę i chciałem ją wyd..pczyć na to ona "wiesz nie myłam sie już 3 dni więc lepiej żebyś miał prezerwatywę':D wyszedłem z tego mieszkania........

Gość fanka Damona
bo do tej twojej baby to trza z pumeksem. najpierw wyskrobac , potem wyszorowac i bedzie git. a ty nie wiesz jak sie do kobity zabierac. to masz.

Gość baby to brudasy i tyle.....