Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pader

Dlaczego w Polsce jest 10% bezrobotnych? Jak mozna byc takim leniem?

Polecane posty

Praca w Polsce jest, a ludziom nie chce sie pracowac. A takie mowienie - nie bede pracowac za tysiac zlotych - takich ludzi nie nawidze. Lenie!

Gość utrzymaj rodzinę za ten tysiąc
pogadamy jak sam będziesz czegoś szukać na miarę swojego wykształcenia

Gość autorze ślepy
a i to jeszcze w stolicy... "super";/

Gość zasadyprywatnosci
haha lenie?? we włoszech robotnik w fabryce Fiata nie wstawłby z łozka za mniej niz 1000 euro brutto. to ejst ponad 4 tysiaki na czysto,. za 200 ełro to włoch zasmiałby cio sie w twarz i zrobiłby sobie Pizze :) nie mówiac juz o Niemcach czy Holendrach :)

Gość Pader ale z Ciebie glupek
kto powiedzial ze bezrobotni nie pracuja? :) Ja pracuje, ale nie za 1000zl, bo nie jestem glupia. Praca jest zawsze, ale przeciez nie chodzi o to zeby pracowac a zeby miec kase

wogóle nie chce mi sie gadać z takim debilami jak ty autorze..:P żyj sobie w tym swoim świecie drugiej Irlandii tuska którą ominął kryzys...powodzenia..jak cie zwolnia to pogadamy

Gość fdfds
10 % bezrobocia to srednia w UE . W Irlandi bezrobocie wynosi 15 %

Gość zasadyprywatnosci
fdfds- z tym ze w irlandii Irnaldczyk mzoe byc na zasiłku do zcasu kiedy znajdzie prace a nie jak u nas 6 m-cy :) Plus wez poprawke ze oni nigdzie raczej masowo nei wyjezzdaja. 1,8 mln Polakó pracuje poza grnaizami poslki - głownie wyspy brytyjskie a nie tylko, w maju koeljne 400 tysiecy wyejdzie do austrii i niemiec- bezrobocie spadnie ale wyobraz sobie co by sie stało jakby ci ludzie wszysyc nagle znó zanlexli sie w polsce

Gość w hiszpani albo portugali jest
aktualnie 20% 🖐️

Gość taa niedobra pupa
W Polsce osób bez pracy jest znaacznie więcej. Bo tylko 58 % w wieku produkcyjnym pracuje... Ale to nie kwestia lenistwa, głupi autorze, tlyko ooosoby na wsiach poprostu nie mają gdzie pracować oprócz pola.

Gość buhahaha................
utrzymaj rodzinę za 1000zł pogadamy jak sam będziesz czegoś szukać na miarę swojego wykształcenia tymi swoimi wykształceniami to se tyłki podcierajcie!!!!!!!!!!! namnożyło się dziadostwa, w każdej wsi teraz można studiować!!!!!! masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam firmę i nie przyjmuję magistrów!!!!!!!!!!!!!!!!! moja dewiza i żyję, obczaję, bo jak ktoś się zgodzi pracować za 1000zł (moje ryzyko), to znaczy,że chce pracować!!!!!!!!!!!!!! jak się nie nadaje ( a rzadko się mi to zdarza), jestem 1000 w plecy a nie 3000zł za głupi papier!!!!!! Postaw się w mojej sytuacji? Przychodzi gościu, i co ja o nim wiem? 1000 ma na próbę. Jest kumany ok, zarabia na siebie ok. Czekam, aż zacznie zarabiać na mnie i ma podwyżkę!!!!!

Gość zasadyprywatnosci
dlazcego ocenzurowany i usunieto wpis mój o robotnikach z Fiata we włoszech????

Gość chyba trochę więcej jesteś
w plecy w tym pierwszym przypadku panie biznesmen.