Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhhghfhhgh

Szycie ubrań - drogie?

Polecane posty

Gość hgfhhghfhhgh

Niedawno przechodziłam obok sklepu z różnymi ciekawymi materiałami i tkaninami. Ostatnio miałam wiele pomysłów na różne ubrania. Niestety nigdy nie miałam do czynienia z igłą ani maszyną do szycia. Czy koszt uszycia np sukienki, albo marynarki i krawcowej to duży koszt?

Gość ph5>ph6
duży bo musisz się rozbierać przy przymiarkach u krawca

Gość hgfhhghfhhgh
marynarki U krawcowej* :D

Gość hgfhhghfhhgh
upupupupupup

Gość hgfhhghfhhgh
Nikt się nie orientuje?

za spodnie płaciłam 50 zł,za krótką spódnicę też tyle,za żakiet na podszewce 150 zł,za płaszcz 300zł,za długi żakiet(?) taki niby płaszcz cienki,do kostek bez podszewki,prosty,bez klap-100zł

Gość gość
A gdize kupujecie materiały?

Gość frelina
Ja na początku kupowałam w sklepach stacjonarnych ale potem przerzuciłam się na internet. Jest taniej i wybór tkanin jest również o wiele większy. Tutaj masz całkiem fajny sklep: http://shop.odonati.pl/ - mozesz znaleźć tam sobie dobre jakościowo tkaniny. Zajrzyj sobie do działu z koncówkami. Jeśli nie potrzebujesz większej ilości materiału to mozesz tam znaleźć materiały w niskich cenach. Warto jest kupić sobie dobry jakosciowo jedwab. Taki materiał bedzie CI służył przez długi czas.

Gość gość
Ja zaczęłam sama się uczyć szyć jakieś proste bluzki i z czasem przerodziło się to w zaopatrywanie wszystkich moich koleżanek dookoła więc zaczęłam kupować materiał prosto od producenta www.luxpol-bis.pl i teraz nawet udaje mi się fajne pieniądze zarobić na tym całym szyciu.

Gość zyga759
Moim zdaniem nie jest to aż takie kosztowne jak by się wydawało w naszych czasach tanio kupi się materiał. Wiele takich materiałów znajdziesz na: http://cottonbee.pl/ . A więc szycie sukienek jest opłacalne.