Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzida xD

niedziałajacy telefon domowy

Polecane posty

hej mam problem, nie działa mi telefon domowy.sprawdzałam u babci i wszystko ok z aparatem i kablami, a u mnie w ogóle tak jakby nie było połączenia gniazdo-telefon. a internet z tego samego gniazda normalnie działa? może ktoś pomóc?

Gość browarek na noc
sluchawka tzle odlozona

Gość a jak zadznosz z komorki
na domowy to co slyszysz w sluchawce

wszystkie kabelki itd są dobrze podłączone i w ogóle nie święci mi się lampka od tel..

Gość a jak zadznosz z komorki
odlacz aparat od linii i zadzwon pownownie z komorki, i co teraz?

Gość miss oulalala
mój też nie działa...w ogóle jak wybieram numer to później nie ma sygnału połączenia i nie łączy

odłączyłam podłączyłam i nic dalej to samo. aparat i kable na 100 % są dobre bo sprawdzalam na innej lini. tylko zastanawia mnie to dlaczego tak jest ze tel nie łączy nie da się dodzwonić a internet chodzi

a to ciekawe,wczoraj zgłaszalam usterkę tel.,bo miałam głuchy,a jak dzwoniłam z kom. to sygnał,jakby nikt nie odbierał dzisiaj rano było w porządku,zdziwiłam się,ze tak szybko naprawili,a niedawno syn wrócił i powiedział,że nie działa,bo dzwonił-a oczywiscie nic nie dzwoniło,złapałam za słuchawkę-znowu głucho,oczywiście sprawdziłam komórką-i tel. normalnie zaczął działać a wczoraj babka sprawdzała (na błękitnej linii) i potwierdziła,ze coś jest nie tak

no i jak potwierdziła to coś zrobili z tym czy jak ? chyba i ja będe zmuszona zadzwonić i zgłosić