Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivia zalamana dziewczyna

Nie przyjeli mnie na studia!!!

Polecane posty

W tym roku trzeci roku zdawalam do szkoly teatralnej. I co? i znow porazka, mam wlasciwie dobrze zdana mature, dobre oceny, ale egzaminy wstepne zle mi wypadly:(

Gość browarek na noc
cos ty sie tak na to uparlas, zmien kierunek....

Gość ph5>ph6
idz do burdelu

Gość zasadyprywatnosci
hmm :O tam zawsze było bardzo trudno sie dostac a do jakich maist zdawałas? Łodz, Kraków, Warszawa czy Wrocław?

Do Krakowa w tamtym roku i w tym oraz do Warszawy. I co i nic???? inny kierunek, zalezy mi na takich studiach ktore mnie interesuja a jednoczesnie sa latwe, tylko ten kierunke przyszedl mi do glowy. Nauczycielka od Polskiego ktora prowadzila kolko teatralne mowila mi ze mam bardzo dobra dykcje i duzy talent w tej dziedzinie.

Gość zasadyprywatnosci
ja pierdziele trzeba była na raz zdawac do łodzi , krakowa i warszawy. Łodz to wydział aktorski w łodzkiej folmówce nie ejst az tak dobry jak akademia teatralna w waszawie ale czemu tam nie satrtowałas. je pierdziele 3 lata i tylko do dwóch uczlenie. w tym roku startowałbym do 3 NARAZ!!! plus wrocław i ile jest taka mozliweosc a ty co warszawa iw arszawa

Tylko nie rozumiem. Ja mieszkam w Krakowie, w Warszawie mam ciotke, aktorstwo to zawsze byla moja pasja. Nie rozumiem dlaczego na tym kierunku maja tak wysokie wymagania. Studia aktorskie w lodzi to jakis nizszy poziom.

Gość ph5&ph6
pasja sw lukasza

Gość nie masz widocznie
w rodzinie nikogo z tych kręgów, więc od razu daj sobie lepiej spokój, bo żeby się dostać bez pleców, to trzeba być wibitnie zdolnym, a w dodatku wpaść w oko egzaminatorom. Widocznie jesteś jedną z masy i nawet cię nie zauważają. I fakt - w tym roku trzeba było zdawać wszędzie gdzie się da. Na razie idź na zajęcia w domu kultury.

Gość ...ot...co....
dziwne ze te uczelnie stoja niby na tak wysokim poziomie a wypuszczaja takie drewna jak zmude-trzebiatowska czy zakoscielnego

Gość zasadyprywatnosci
olivia zalamana dziewczyna- moze i nizszy z tym ze nikt takiej szkoły teatralnej z wawki czy krakaowa nie koajzry a Łodzka filmowke kazdy na swicie kojarzy. oczywiscie bardziej z rezyserii , operatorów filomowych niz aktorów. ale mimo wszytko jakbym sie dostał do krakowa na twoim miejscu i do łodzi wybrałbym Łodz - szkoła znana w całym swiecie