Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

czy jestem w ciazy ?

Polecane posty

28 sierpnia piescilam sie z chlopakiem, chcial mi wlozyc czlonka , ale sobie na to nie pozwolilam ( ale nie wiem czy nie puscily jego soczki na mnie ) . Okolo 10 dni po tym wydarzeniu dostalam okres , normalnie wedlug mnie krawienie trwajace 4,5 dni. teraz minąl kolejny miesiac a okresu nie ma tak nie ma . Mam wrazenie ze urosl mi brzuch , piersi urosly, czesto siusialam , ale to minelo... Tak bardzo sie boje . Co Wy o tym myslicie? to moje urojenia czy moge byc w ciazy ? Aha , zapomnialam dodac , ze robilam sobie kilka dni temu test z moczu i wyszlo z niego ze nie jestem w ciazy.

Gość traszkka
na bank jestes w ciazy!

Gość traszkka
wszystko na to wskazuje - to co robilas z chlopakiem, to ze mialas okres no i test na pewno sie mylil - one zawsze sie myla masz juz bobasa w brzuchu

Gość traszkka
nie wiem, czy wy macie po 12 lat czy jestescie tak glupie, co? jak to jest ?

Gość ellbal
ale zachowujesz sie jakbys miala12 lat! w sierpniu sie piescilas z chlopakiem, 10 dni pozniej DOSTALAS okres wiec nie jestes w ciazy

Gość traszkka
23 lata? a do szkoly chodzilas? nie wiesz jak sie w ciaze zachodzi? dziewczyno... szkoda slow :)

Gość byhytred
czasem jest sie złosliwym , nie przejmuj sie....moze traszkka nie może miec dzieci i mści sie tu na forum ...kto wie... Mysle ze nie jesteś w ciąży jest to nie możliwe,wyluzuj a okres sie pojawi:)

Gość byhytred
ile trwał ten okres? były skrzepy??

Gość byhytred
przed okresem mi np.brzuch puchnie, piersi bolą...Ty pewnie też tak masz tylko wczesniej nie zwracalas na to uwagi...poza tym skąd mogłaś mieć plemniki w pochwie???

Zmartwiona! Wszedł i teraz ściemniasz! Daj znać jaka płeć! Ciekawi jesteśmy rozwiązania ;)

Gość byhytred
ale nie skończył...a poza tym MIAŁAŚ OBFITY OKRES i nawet jezeli byłaś w ciaży to juz nie jesteś!! nie myl okresu z plamnieniem!!! robisz to samo co ja , wkrecasz sobie filmy...

Bo tak bardzo sie tego boje , ze wpadam w jakas panike.. Kazdego dnia mowie sobie , ze cos z moim organizmem sie dzieje... pragne dostac okresu jak nigdy w zyciu

Gość traszkka
hahahah niezla komedia, dawaj dawaj!! :)

wclae nie prawda ja mialm norlanie 4 dni okres a po 2 tgodniach wymiotywalam boal mnie brzuch i mialam zgage gdyby nie test nie pomyslalabym ze jestem w ciązy a okres trwal 4 dni jak zawsze te wymioty mi nie dawaly spokoju bylam u ginekologa i potwierdzil zdrowa ciążetazke glupoty opowadajcei ze nie mozna miec okresu nie kazda musza od razu bolec piersi musza byc wieksze i td mnie no nie bola wogole kazda kobieta jest inna i gdyby nie test nigdy bym nie pomyslala ze to ciaza a okres trwal normalnie