Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

czy jestem w ciazy ?

Polecane posty

testy lubia sie niestety mylic.. ale mysle tez , ze tej miesiaczki moze nie byc z tego stresu teraz , bo mysle tylko o tej ciazy o niczym innym , na niczym nie potrafie sie skupic

zmartwiona1988l moze i sie myla ale rzadko jak jest negatywny to raczje nie ciaza po takim czasie juz by pokazal no chyba jak ktos robie za wczesnie to moze wyjsc negatywnie a u ciebie to juz za dlugo wiec ciąza odpada na bank!!!

Gość traszkka
nie moge wyjsc z podziwu jak to 23latka moze byc tak infantylna :) powiem ci cos, co moze cie zaskoczyc, ale zeby zajsc w ciaze to trzeba uprawiac SEKS = penis+pochwa+wytrysk

hehehe. niezłe !:D A tak poważnie- nie ma takiej mozliwości,abyś była w ciąży. Po pierwsze nie było stosunku, nawet nie włożył Ci ani raz członka. Po drugie dostałaś normalny okres. Po trzecie zrobiłaś test. Co jeszcze (oprócz okresu, który niebawem przyjdzie) musi się stać, abyś przestała myśleć, że to CIĄŻA? W Twoim przypadku to jest absurdalne.. Możesz jeszcze kupić sobie 10 testów, wydać stówkę,jak również iść na badanie z krwi beta hCG. Tylko to były już szczyt debilizmu (bez obrazy :) ) Okres spóźnia się pewnie ze stresu, może byłaś przeziębiona, bralaś jakieś leki, czy zmieniałaś klimat? Przestań wreszcie pisać takie głupoty. W ciąży na 100% nie jesteś i daje sobie rękę obciąć.

Gość Nasty Woman
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że NIE ZASZŁAŚ! Naprawdę. A ja Cię rozumiem, bo też miałam podobne strachy gdy oswajałam się z seksem.

Gość Nasty Woman
Powaga. Najpierw miałam strachy po zwykłych pieszczotach bez typowego seksu. Ale przekonałam się, że nie ma się czego bać, nie jestem przecież wiatropylna. Potem schizowałam po seksie, który był z zabezpieczeniem. A teraz w pełni się przekonałam, że nie ma się czego bać jeśli ma się głowę na karku.

Gość Nasty Woman
To zależy od człowieka, ja akurat jestem z tych co bardzo panikują. Ale gdy już się przekonałam, że to nie jest tak hop-siup to teraz już jestem spokojna. Dodam że jestem trochę po dwudziestce.

Gość Nasty Woman
Także Ty Autorko też nie strachaj, bo nie nie ma powodu :P

Gość Nasty Woman
Nie no... Już nie rozpaczaj, bo za chwilę zacznę podejrzewać prowokację :P Nie jesteś i już. Nie było pełnego seksu, okres przyszedł (prawidłowy), a test nic nie wykazał. Wszystko jasne.

Skoro się martwisz to idź do gina :) Ale też wydaje mi się to wybitnie mało prawdopodobne.

Gość Kicia 199
Zmartwionaa też mam podobny problem, i boję się test zrobić, też chłopak chciał wejść a wcześniej robiłam mu dobrze :-( i boję się że jestem w ciąży:-( od tamtego czasu minęło 3 miesiące a ja głupia boję się zrobić test, a okres miałam.

Gość gość
Wszystkie jesteście w ciąży i dajmy już temu spokój :)