Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama roczniaka

do mam z dziećmi o małej róznicy wieku

Polecane posty

Gość mama roczniaka

kobietki ja rodzę w styczniu, między dziećmi bedzie 1 rok i 5 miesięcy różnicy, doradzcie czy noworodka mam w jednym pokoju z roczną córką trzymać czy łóżeczko wsatwić do nas do pokoju, bo nie wiem boję się że dzieci bedą się nawzajem w nocy wybudzały....córka nie raz się z płaczem potrafi budzić a co dopiero noworodek.... poza tym jeżeli nworodek bedzie z nami w pokoju to juz chyba nam zostaaje tylko siedzenie w kuchni wieczorami, bo ani tv ani normalnie pogadać nie bedzie można z męzem

Gość Z córą w pokoju i kupić nianię
elektroniczną albo zostawiać drzwi otwarte od obu pokoi (kiedy nie oglądacie tv i nie uprawiacie seksu oczywiście), żeby słyszeć kiedy dziecko kwili i reagować zanim zacznie się zanosić tak że córkę obudzi. Rozumiesz o co chodzi, nie?

miedzy moimi dziecmi jest 20 m-cy roznicy...i nowowrodek najpierw "mieszkal" w sypialni, bo karmilam, tak bylo wygodniej...jak mala miala 4 m-ce to kladlam ja juz ze starsza ..na poczatku plakaly razem, ale pozniej strasza zrozumiala ze nic jej sie nie dzieje i spala dalej...ona miala taki okres, ze jakl mala plakala to ona tez, to byl taki wymuszony placz;) ...teraz spia razem i jestem happyyyyyy

Gość Z córą w pokoju i kupić nianię
No i jak już ulokujesz to dziecko u córki, to wstaw tam koło łóżeczka wygodny fotel, żebyś mogła sobie to dziecko u niej w pokoju spokojnie i wygodnie karmić w dzień i nocą, zamiast biegać z nim z pokoju do pokoju.

Gość mama roczniaka
dzięki