Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kórza stoppa

Czy Wasi mężowie żrą gile - pytanie obrzydliwe lecz poważne???

Polecane posty

Gość kórza stoppa

wiem - OHYDA! nawet jak to piszę anonimowo to wstydze się:-o nie wiem skąd ten nawyk, czyta, wielkie gały, dziecko obok siedzi, a on ni z tego ni z owego paluch do kopalni i ładuje do paszczy!!!! no kurwica mnie strzela, czy to jest przedszkole, czy co???? jestem tym załamana, synek ma dopiero rok ale oczyma wyobraźni widze już scenę jak siedzą obaj i wpieprzają kozy...albo jak pani w przedszkolu zwraca uwagę synkowi,a on mówi, ze tatuś też je:-o ta larwa teraz się kąpie, mam ochotę pójść i utopić!!!!! zresztą ten wysublimowany gust kulinarny to nie jest jedyny jego "walor"..kobitki pocieszcie mnie, że nie tylko ja tak mam:-o

Gość to patrzcie na to :D
niesmaczne prowo :P

Gość tylko na grubą girę...
ohyda, na szczęście mój tak nie robi :)

Gość Beatkowiec
nie ma nic lepszego niż babol z włosami

Gość kórza stoppa
chciałabym, zeby było to prowo:-o zreszta gile to mało...zawsze głośno pierdzi i beka, ale to juz raczej domena wilu mężczyzn, śmieje się z tego jak z najlepszego dowcipu, ale ja nie mogę z tym życ, zwłaszcza teraz gdy mamy dziecko. wychowywałam się w domu, w co może ciężko uwierzyc gdzie gdy się puściło bąka przypadkiem to każdy płonął rumieńcem i od razu przepraszał, nie słyszałam prawie nigdy by moi rodzice pierdzieli i bekali, a ten wieprz robi to nagminnie i boli mnie, ze mój syn też taki będzie, nie raz płakałam, błagałam by tego nie robił, ale to jest niemożliwe widać u niego by to powstrzymać. jest dobrym mężem i ojcem, ale te jego ohydztwa doprowadzają mnie do rozpaczy:(

Gość Beatkowiec
Jak się zebżdżę to przeganiam smrody z dupy na laskę - ona jest zła i zatyka nos poduszką.

Gość kórza stoppa
albo czasem jak pierdnie to wkłada rękę w gacie, gmera tam i wyciąga palec mokry i mówi:"ośluzik mi wyciekł" i biegnie do łazienki, przy otwartych drzwiach ściąga gacie i wyciera papierem tą dupę! zresztą otwarte dni to odrębna historia, bo sra zawsze przy otwartych i siedzi tam z godzinę a potem opowiada o swoim gównie, bo przecież jak zrobi to nie spuści od razu tylko wstaje odwraca sie, ogląda, nachyla i wyciera i wyciera, do czysta musi być! nic to, ze cała rolka idzie na jego sranie! i koniecznie velvet bo przecież dupsko ma delikatne! jak smarka to zawsze ogląda te gile, dziwię sie, ze ich wtedy nie żre, w ogóle to nie wiem po co mu gotuję. mój synek kochany też będzie takim oblechem, chyba się wtedy zabiję:(

Gość mnie dziwi jedno
jak ty moeesz z tym czlowiek sie calowac albo sexic masakra

Gość Gospodyni z czwartego bloku
ja pierdolę ! nie przy kolacji :o

Gość KÓRZA stoppa
czasem też się zastanawiam jak mogę z nim spać, ale kocham go:( tylko czasem wysiadam jak widzę to co robi...

Gość kfsdo nvcr
I całujesz go bez oporu? :O

Gość fuuuuuu
kurwa to jest obrzydliweee :/

Gość Gospodyni z czwartego bloku
Jak zajada gile przy Tobie, to ciekawe co robi w toalecie :classic_cool:

Gość kfsdo nvcr
No i wykrakałam: Byłam w toalecie i dławiłam się nad muszlą. Na szczęście przeszło mi. :O Moja rada. Porozstawiaj po całym domu w każdym możliwym miejscu chusteczki higieniczne w pudełkach.