Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinad

związek z kilka cm niższym facetem

Polecane posty

Gość balbinad

co o tym sadzicie ? jak wyglądają takie pary w waszych oczach ?

Gość Steella
dla mnie to byłby pewien problem np.

Jeśli Ty czujesz się dobrze, nie przeszkadza Ci to to żaden problem:) Co Ci da widzenie tego w oczach kogoś innego? Dla mnie byłoby to nie do przyjęcia, ale innych nie oceniam, to nie moja sprawa.

Gość CzarnyKociak
@@@ UWAGA PRZEGLĄDAJĄCY ŻYCIE EROTYCZNE KAFETERII @@@ http://www.fotka.sex.pl/filmy - darmowe amatorskie filmy Polaków - sprawdź jak to robią Twoi sąsiedzi Wejdź i czatuj z kamerą - http://www.fotka.sex.pl/czat Zobacz ostatnio zalogowane dziewczyny - http://www.fotka.sex.pl/ranking/nowi/?sex=f Zobacz ostatnio zalogowanych chłopaków - http://www.fotka.sex.pl/ranking/nowi/?sex=m Zobacz ostatnio zalogowane pary - http://www.fotka.sex.pl/ranking/nowi/?sex=p Dołącz do 400.000 POLAKÓW !! :)

Gość Krew się gotuje ...
mam 171 .... mój facet 188 Nie wyobrażam sobie sytuacji, gdyby mial 168 :)

Gość balbinad
no właśnie jak siedzimy i gadamy to jest super ale jak wstajemy to ja idę w pewnej odlległośći ogólnie trzymam go na dystans.... czyli jednak mi to przeszkadza nic cóż...

Gość wyglada to niefajnie
ale np teściowa ma 178 cm tesc 174 i jest przytym szczupły a Ona duuuuuza kobietka para z nich nie najgorsza tyle lat razem

idziesz w pewnej odległości bo się jego wstydzisz? W takim razie no raczej nic z tego nie będzie, powinnaś czuć się z nim dobrze. Inna jest jeszcze sytuacja jeśli dziewczyna jest bardzo wysoka a facet niewiele niższy lub równy wzrostem. Ale jeśli dziewczyna średniego wzrostu lub niższa to no cóż faktycznie nieciekawie. Ale jeszcze raz powtarzam, że najważniejsze jeśli ludzie są ze sobą szczęśliwi, innym nic do tego.

Gość nudki nudki
Ja sama jestem dość wysoka i nie wyobrażam sobie związku z niższym facetem, ale to dlatego, że mam kompleksy na punkcie wzrostu :P Co się zaś tyczy innych takich par, nie mam nic przeciwko, nie uważam je za "brzydkie" lub coś w tym stylu ;) Zgrzyt występuje wg mnie jedynie, gdy kobieta jest sporo wyższa (tak więcej niż 5 cm, czyli zauważalnie) i dużo tęższa. Niemniej jednak są rzeczy ważniejsze niż wygląd, a nawet wzrost nie jest czynnikiem decydującym o prezencji. Także reasumując - jeśli Ty zmienisz swoje podejście, to nie przekreślaj faceta ;)

Gość Krew się gotuje ...
Niby wzrost nie ważny, liczy się charakter, ale... Szpilek nie założysz nigdy, niby nic ----> ale jak WIELE !

no skoro sie go wstydzisz, to może l;epiej daj sobie spokój........ z drugiej str. nie warto zwracac uwagi na innych, jesli wam razem dobrze, to moze warto spróbowac;)

Gość balbinad
no ja jestem b.wysoka mam 182 on cos koło 177/8... bardzo go lubię ale nie czuje sie przy nim dobrze...

Gość Moje skromne doświadczenie
wskazuje na to, że facetom nie przeszkadza wyższa laska. To kobiety miewają takie problemy, kompleksy.

Gość nudki nudki
Ja mam 174-175 i jakoś szczęście do niższych bądź mojego wzrostu facetów... Im to jak widać nie przeszkadza, mnie bardziej. A w pozostałych aspektach Ci odpowiada? :) Bo w sumie szkoda byłoby przekreślać fajnego faceta tylko z powodu jego wzrostu...

Jakoś za chiny nie mogę połączyć niechęci do bycia z niższym facetem z kompleksami:) Jak komuś to nie pasuje to nie i już. To tak jak wolimy określony kolor włosów, oczu czy posturę:)

Gość nudki nudki
Bo gdy uważasz, że jesteś ZA WYSOKA, to niższy facet to jeszcze... podkreśla? :P

Gość balbinad
to jest kompletnie zagmatwane ; lubię to ze jestem wysoka bo do tego jestem szczupła ,fajnie sie ubieram i wszyscy myślą ze jestem modelką ,a z drugiej strony gdy ide z niższym facetem obok to nie wiem tracę pewność siebie ? saama nie wiem jak to określić...

Gość balbinad
ja zawsze myślałam ,ze facet powyżej 180 zalicza sie dopiero do wysokich :)

Nigdy w ten sposob nie myślałam, może dlatego że nie jestem za wysoka, mam 167. Zdarzało mi się spotykać z niewiele (bardzo niewiele) wyższymi, po prostu może to heh puste ale lubię od czasu do czasu włożyć obcasy i nie musiec patrzeć na faceta 'z góry'

Gość balbinad
sama nie wiem czy się pakowa w ten związek... jednak ten wzrost to nie jest takie nic gdyby był chociaż równy ze mną....

Gość 666 i666
jak dla mie wyglada to tak średnio zalezy czy dziewczyna jest takia zbita gruba czy cos jesli nie to są przyapdki ze mi sie to podoba :)

Gość izzzzzkaaaaa
ja bym się dziwnie czuła przy nizszym facecie...

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tak nie bardzo...

bez szpilek jestem mniejsza:) bardzo lubi jak taka jestem... dlatego wolal czasy kiedy chodzilam w adidaskach i mialam lat :D.. Ale teraz w szpileczkach jestem równa lub lekko 1,2 cm wyzsza Ale to tez zalezy w jakich:)

Gość Chocolada1735
Ogólnie nie chciałabym mieć niższego faceta, ale uważam, że miłość nie wybiera. Jak patrzę na innych to absolutnie nie przeszkadza mi różnica wzrostu u nich.

Jeżeli on sie nie wstydzi bo jesteś wyższa i nie sprawia mu to kompleksów to chyba Ty masz problem, a nie on ze wzrostem.