Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien Pan87

JAK SPRAWDZIĆ CZY JESTEM WYLECZONY Z GRZYBICY?

Polecane posty

Gość Pewien Pan87

Moja kobieta miała grzybice pochwy, leczyła się, ja też miałem leki, ale jednorazowo do wzięcia, więc nie wiem, czy już nie mam grzybicy

Gość jestes chory na głowę

Gość Witam. nie wiem.
awerty ciezko ci bedzie wypierrdolic wla z koldry bo wtedy juz nawet tego nie bedziesz mial :O autorze, jak nie swedzi i nie masz krostek to jestes wyleczony, u facetow grzybek szybko schodzi, czesto wystarcza sama masc klotrimazolum.

mezczyzna lyka tylko (dwie, zdaje sie) pigulki i wystarczy. Do nastepnego razu ... Ale Twoja dziewczyna lepiej zeby unikala teraz solariow, wizyt na basenie, bo grzybica lubi wracac. Dobrze by bylo zeby dbala o zachowanie naturalnej flory bakteryjnej (srodki do higieny inty,nej, czasem jakis probiotyk doustnie), o odpowiednia diete (mniej cukrow, wiecej jogurtow), unikala noszenia syntetycznej bielizny itp. Czasem uczula srodek plemnikobojczy na prezerwatywie, czasem sam lateks, jesli wiec po seksie pojawia sie stan zapalny, wyprobujcie inna marke. I nie wstydzcie sie pytac lekarza, jesli macie jakiekolwiek watpliwosci.

Gość jestes chory na głowę
a przede wszystkim powiedz jej, żeby się aż tyle nie puszczała

glupi jestes. Grzybica to zaburzenie rownowagi flory bakteryjnej wystarczy, ze dziewczyna lyknela silniejszy antybiotyk i juz. Wybila wszystkie bakterie, lacznie z tymi potrzebnymi.

Zgadzam się z powyższym, koci pazurek ma w zupełności rację. Wystarczy zażyć mocniejszy antybiotyk.

nie tylko antydiotyk... wystarczy skorzystac czasem z publicznej toalety, lub zmienic marke tamponow lub podpasek lub wkladek....... albo nawet wystarczy sie po prostu tylko wygolic..... grzybiaca nie ma nic wspolnego ze zdrada......

Dziewczyny macie rację i tyle:) a swoją droga mam nadzieję, że się Wam to nie przydarzyło:(

Dziewczyny macie rację i tyle:) a swoją droga mam nadzieję, że się Wam to nie przydarzyło:(