Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzianka123

Bolące uszko

Polecane posty

Moja mała kaszle od jakiegoś czasu i katar ją morduję chyba już od 2 tyg a dzisiaj przespała prawie cały dzień a teraz zauważyłam ,że trze sobie uszko. Tak jakby ją bolało. Gorączki nie ma ale jest osłabiona. Do lekarza jutro się umówię ale pewnie przyjmie nas dopiero w sobotę. Żeby tylko nie miała zapalenia jakiegoś. Co o tym myślicie??? A może to tylko objaw ząbkowania?? Córcia ma 4 miesiące i ostatnio bardzo się ślini. A czytałam, że uszko może boleć. Już sama nie wiem, pomóżcie

Gość przy uciążliwym katarze
zapalenie ucha bardzo prawdopodobne....niestety, być może noc więcej wyjaśni gdyż dzieciom ciężko jest spać przy bolącym uszku, wiem z doświadczenia , pozdrawiam

Dzisiaj jest czwartek, będziesz czekać do soboty? Już byłabym u lekarza, na ostrym dyżurze, lekarz u mnie z wizytą domową. I nie panikuję, mam po prostu doświadczenie z nierozpoznanym w odpowiednim czasie zapaleniem płuc u 3 miesięcznego dziecka.

Gość jiewdiwei
A może jednak udasz się gdzies na ostry dyżur, albo pogotowie albo do szpitala, do soboty jest daleko, a tak to jesli trzeba to zacznie już działac do tego czasu antybiotyk, czy to kwiestia zabkowania? może tak ale to juz lekarz wie lepiej.