Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henryka

"blachara"

Polecane posty

Gość henryka

czy moze ktos wyjasnic co rozumie przez to slowo i co rozumie facet przez to pojecie jesli celowo go uzywa wobec kobiety? dziekuje i pozdrawiam

Gość jedna blachara odbiła mi boja
ja rozumiem to poprzez laski które się podniecają sportowymi autami i za przejażdzkę takim np. mustangiem zrobią loda :/

moj nie lubi blachar:D smieje sie z nich strasznie :D czasem sobie zartujemy .. i się chowam na swiatlach a on np gazuje itd.. a ze autko rzuca sie w oczy zawsze zainteresowana sie znajdzie:D ochh jak zjada wzrokiem mojego narzeczonego :D a potem się pojawiam jaaaa :D i z usmiechem odjezdzamy :D ale byly sytuacje jak laski palca do buzi wkladaly... JA nie wiem co to za frajda.. naprawde

Gość cudwona wenus ale ty
jestes glupia :o

rzeczywiscie:D jak mielismy dobre humory to tak robilismy, nawet nie wiecie jakie laski są głupie :/ co mam sie wkurwiac jak jakas panna mi sier napala na faceta bo jakies tam ladne auto?? smieje sie z tego.. nie bede plakac:)

jak ty pierdolisz bez sensu to głowa mała :D

jest ładna, ale jaka głupia, chyba niewiele różnisz się od tych 'blachar' o ktorych sama mowisz :o

O widzisz i tu się mylisz :) ale przecież standart :) tutaj kazdy mnie zna najbardziej, bardziej niz moj narzeczony, bardziej niz ja siebie :D nie wiem czemu codziennie tutaj wracam

ja tam nie mam nic do Ciebie, ale rozpierdoliło mnie te kilka Twoich zdan.

Gość nie oddal mi glupek kasy ;(
taa mój były też nie lubił blachar ale jakoś jak widział panne w obcisłych ciuszkach ,zwłaszcza z motywem panterka to sie podniecał ;/ fiut ;/

Cudowna🖐️ :) blachara mowi samo za siebie. Szmula ktora leci na fecta z dobra fura. Szmata, ktora daje dupy a motywacją jest zajebista brrryka:classic_cool:

gumaaa! 🖐️ od czasów jennifer myslalam ze Cię juz tu nie spotkam :) nie lubie lasek typu blachar i zawsze się bede z nich smiala.. :o i nie widze nic w tym tępego.. mielismy dobre dni to się wyglupialismy ... ale to nie tak ze wsiedlismu w auto i jazda.. tylko one same prowokowaly na początku np tym wkladaniem palcy do swojego wytapetowanego ryjka.. potem zjadanie wzrokiem wiec o tamtej pory robilismy sobei zarty, troche humoru popros mikolaja🖐️

Gość pierdolicie z tą hipokryzją
cudowna wenus jak widac na zał. obrazku sama gustuje w motywach panterkowych :D:D:D:D

Gość fatamorgana na bani
Cudowna_W - nie będę oceniać jaka jest bo jej nie znam ale z wyglądu naprawdę wygląda jak blachara :) ale czasem pozory mylą więc nigdy nic nie wiadomo..... z drugiej strony te jej zabawy z narzeczonym... może to jest tak: ona się chowa, goguś rozpala blacharę, a później ona się pojawia i - cziiizzz - "ten facet już zajęty przez jedną z nas" :D