Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katharsiis...

25 rocznica ślubu rodziców - co na prezent?

Polecane posty

Gość katharsiis...

Wprawdzie to dopiero za rok, ale chciałabym, żeby ta rocznica była w jakiś wyjątkowy sposób przez nich zapamiętana... Tylko że nie mam pomysłu:( Jak na razie to zaplanowałam zrobienie jakiegoś pamiątkowego obrazu haftem krzyżykowym. Poza tym myślę o zebraniu kasy na jakiś ekstra romantyczny wypad (np. weekend w spa albo jakimś urokliwym miejscu typu Paryż). Co o tym myślicie? Może macie lepsze pomysły? Dodam tylko, że studiuję dziennie i niestety nie pracuję. Mogę coś odłożyć albo zarobić dorywczo, ale wiadomo, że nie będą to kokosy... Pomożecie coś wymyślić? :) 🌼

tak tak.. wiesz co rodzice mojego nie maja zbytnio czasu na wyjazady.. ale kino.. oplacona kolacja w jakiejs extra restauracji + jakis album ze zdjęc z calego ich zycia:) itd.. juz nie pamietam co jeszcze.. Ale wiedzieli ( moj z siostra ) ze nie predko pojda do kina i na kolacje rowniez.. bo sa strasznie zapracowani.. i woleli im już to zaplanowac oplacic a nie dac kase na restauracje i bilety do kina i "idzcie kiedy chcecie" .. kazał sie im ladnie ubrac i wsiasc do auta zawiozl do kina , potem przyjechal zawiozl do restauracji i za kilka godzin odebrał:) naprawde fajnie to wyszłom, byli zadowoleni.

Gość katharsiis...
Pomysł z kolacją i podwiezieniem prosto do restauracji jest bardzo fajny, dzięki:) musiałabym tylko rozejrzeć się cenowo jak by to wyszło... A z albumem to już kiedyś zrobiłam:D

Gość edecca
Małżeństwo jutro obchodzi rocznice 25 lat Oboje leżą w łóżku Ona: tak sobie mysli co jej maż jutro podaruje...może pierscionek z brylancikiem, moze złoty naszyjnik a moze..... On: Jak bym koorwa zabił to bym jutro wyszedł

Gość katharsiis...
Do kina nie, bo najbliższe jest 40 km od nas:) do restauracji chodzą, ale do takich zwykłych... No na razie najbardziej podoba mi się pomysł z elegancką restauracją, a kino może zamieniłabym na jakieś fajne zabiegi spa - wspólna kąpiel, masaże itd:) raz kiedyś byli i wiem że bardzo im się podobało. Dzięki Wenus, zainspirowałaś mnie :D

Gość katharsiis...
eddeca :)

Kolacja w restauracji albo pobyt w hotelu są ciekawymi pomysłami. Spa chyba byłoby najlepszym wyborem jeśli masz więcej kaski na taki prezent. Ja chciałby kiedyś moich rodziców wysłać do Głęboczka na pojezierzu Brodnickim - bardzo ładne miejsce. Jak będą obchodzić jakąś okrągłą rocznicę, to może bym się szarpnęła :)