Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiąca_Królewna

kobieta w ciąży a filmy 3D

Polecane posty

Gość jvb hvsCB
Boże jakie bzdury, skąd wy to bierzecie ???? Średnowiecze. Z domu wychodzić nie wolno. Avatar - byłam w 9 miesiącu ciąży, i o dziwo żyję.

Gość ja tez bylam
na avatarze i teraz nie dawno na steep-up narazie zyje nic mi nie jest ale termin mam na jutro

jestem w 6 miesiącu i bardzo często chodze do kina na filmy 3D i nic mi nie jest ale chciałam się Was zapytać co o tym sądzicie bo ostatnio spotkałam się właśnie z taką opinią

nie chodzi o podoszenie rąk do gory ale o naprężanie brzucha. generalnie jak podnosisz ręce to sie troche napinasz, jak sie jeszcze wyciągasz to już całkiem, a jak jeszcze w tych rękach trzymasz coś cięzkiego to brzuch pracuje jak ta lala. ale jakbys stała na stabilnej drabince, na odpowiedniej wysokości i ktoś by Ci te firanki od dołu podtrzymywał żeby cieżar był mniejszy to prosze bardzo :) gdyby chodziło o same podnoszenie rąk to większość z nas by sie nie czesała ani głowy nie myła :) ale co to ma do filmów 3D to ni wiem. ostatnio bylam na Resident Evil - nie dośc że 3D to jeszcze "straszny" - i jakoś nic sie nie stało... ;)