Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauola

wystraszone dziecko !!!

Polecane posty

Gość klauola

witam serdecznie mam powazny problem.Moje 5 miesięczne dziecko, ktore przestraszyło sie bardzo głośnego dźwięku.Od tamtej pory śpi niespokojnie i zrywa sie przestraszone po kilku minutach spania.Macha rączkami i bardzo płacze.(chciałabym dodać,że jest zdrowy,bez kolek i wdzęć) Prosze o jakąś rade,jak go wyciszyć(wieże w oduroczenia,gdyz probowałam juz wszystkiego)

Gość śpiewaj kołysanki

Gość burak rak
pasiora na dupola!

Gość Moja pierwsza cora
Moja pierwsza cora gdy miala takze ok 5 miesiecy ptrzestraszyła sie wiertarki, sąsiedzi z dolu chyba lape mocowali i to było tuz nad jej łózeczkie, jak wiertarka zawyła to ja az kawe sobie na nogi wylałam,a mała to o mało nie omdlała z płaczu Przez długi czas nie mozna było dojśc z nia do "normy" ale mąz zoabczył że uspakaja ją takie delikatne smyranie po szyjce/karku Głaskał, smyraj ją jednym paluszkiem i zaraz zasypiała, poprostu malenka przy najmniej u nas potrzebowała czuć dotyku kogos zanim zasneła, i takie pieszcotliwe jezdzenie paluszkem po jej szyjce i karku uspakajało ją A sąsiada to myslałam że zarzne własnym mikserem , napradwe mialam wtedy mysli socjopatyczne, ja prawie zawału dostałam nie śpiąc, a co dopiero takie maleństwo gdy sobie spokojnie spało

Gość klauola
dziekuje wszystkim za odpowiedzi,postaram sie skorzystać z kilku z nich.

Ludzie, co się z wami dzieje ? Nigdy nie mieszkaliście w mieście, w bloku ? Tak to już jest że od czasu do czasu sąsiad się tłucze z meblami, coś wierci, albo wymienia okna.