Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkrrryśśśka226688

z kim kojarzy się Wam ta wypowiedz???

Polecane posty

Gość kkrrryśśśka226688

siedziałam sobie na topiku o kasztach weselnych,całkiem przypadkiem....i wśród kilku opinii znalazłam taką: cootymmysliceee jestescie smieszni ,ja nie robilam weselabo dla mnie to strata kasy ,mialam bardzo skromny slub cywliny (rodzice swiadkowie)a po slubie pojechalismy do kina na avatara Szkoda nam bylo kasy chociaz moj maz zarabia bardzo duzo to zamiast wydawac na glupoty wolimy inwestowac na dzien dzisiejszy moj maz ma 5 firm dwa mieszkania ,5 samochodow 3 frimowe i 2 dobrej klasy jestesmy w trakcie budowania domu 200m2 za gotowke ,na dzien dzisijeszy zrobilabym to samo nie wydalabym grosza na wesele ,nie lubie mojej rodziny bo oni zle nam zycza obgaduja pozatym nie kreci mnie suknia biala i te wiejskie cyrki z nia zwiazane. Moja kuzynka rok temu miala slub i spore wesele nie wiem wydali cos kolo 60tys ,oczywisice i jedno i drudzy rodzice sporo sie zapozyczyli ,za pieniadze z wesela chcieli zrobic sobie pietro w domku jej rodzicow niestety nie starczylo bosc to 5 kompletow garnkow itp a na dzien dzisijeszy wyprowadzili sie od starych bo wojowali znimi i wynajmuja jednopokojowe mieszkanie bo nie stac ich na wiecej i po co te cale ceriegiele postaw sie i zastaw a nie maja nawet swojego wstyd ,smiac mi sie chce z glupoty ludzi ja rozumiem jak ktos jest zamozny bardzo ma potem gdzie mieszkac ale ludzie wola wydac jednego dnia caly swoj majatek a potem biedowac przez cale zycie ,glupota ludzka nie zna granic

Gość haha ja wiem ja wiem
jennifer renifer :D

Gość kkrrryśśśka226688
no dokładnie,też mi to do głowy przyszło jak zobaczyłam to 200m2,3 firmy itd to ja już nie wiem hawaje czy avatar???

Gość kkrrryśśśka226688
żeby nie było,że znowu o niej.. poprostu...przeczytałam,skojarzyłam,posłałam dalej...

Gość moglaby mi sie kojarzyc
ze mna, bo mysle podobnie, tyle,ze nie w tak agresywnej formie. Mamy naprawde dosc szmalu, ale nie robiloismy wesela, bo akurat to nas nie krecilo.

Gość kkrrryśśśka226688
być wiernym samemu sobie i swiom poglądom,to się ceni:) ale chodziło o bijącą w oczy podobiznę wsposobie wypowiedzi i posiadanego "majątku"...

Gość demonosss
chuuuuuuuuuuujjjj