Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysiuuulka

chlopak, a rodzina?

Polecane posty

Gość Studentkaaaa...
liza ma racje

dziekuje wam, potrzebowalam kogos kto przyzna mi i mojemu chlopakowi racje, poniewaz kazdy jest przeciwko mnie w domu i w rodzinie.

Gość Liza@22
Skoro już doszłaś do tego to się wyprowadź ,im szybciej tym lepiej ,potem nie dasz już rady .Jak brat będzie przedszkolakiem to dopiero mam ci powie ,że cię potrzebuje no bo ktoś bęzie musiał go zaprowadzać do przedszkola ,a jak pójdzie do szkoły to będziesz za niego odrabiać lekcję a z czasem mamuska wrobi cię w wywiadówki ,i zamieszkasz z nimi do 30 stki i nie ułożysz sobie zycia.A pomyślałaś co się stania jak będą mieli jeszcze jedno dziecko? Mamuska w ogóle zapomni ,że jesteś jej dzieckiem ,będzie wynieś,przynieś ,podaj.Na odwdzięczanie przyjdzie czas później najpierw uciekaj od niej, z chłopakiem dacie sobie we dwójkę radę

dokladni tak, jak moj brat placze w chodziku to potrafi powiedziec wez go, nie zrobi tego sama... masakra jakas. Dzieki jeszcze raz. Wyprowadze sie i sobie uloze jakos zycie...

Gość Liza@22
Znajdź w sobie siłę ,a na pewno ją masz i nie patrz na rodzinę bo jak widzę twoja mama jest cholernie nie wporządku.Zachowuje sie jak dziecko które jak dostanie nową zabawkę to zapomina o starej.Nie daj się jej wkręcić w czóle słówka,bo zapewne spróbuje różnych rzeczy żeby cię w domu zatrzymać ale bądź nie ugięta.

Gość Liza@22
Trzymaj się ,mam nadzieję,że Wam się ułoży i pamietaj nie daj się złamać

Gość Liza@22
Jak byś chciała się odezwać to masz mój @ MaRySiAa666@interia.pl