Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze czy zle

Moj 10m syn wazy 10kg... a wasze pociechy??

Polecane posty

Gość dsadadasx===
NORMALNIE,MÓJ MA 9,WAŻY DOBRZE PONAD 9.GRUBY NIE JEST,CHŁOPAK TO NIE MOŻE BYĆ CHUCHERKO

Gość szkoleniowo
siostrzeniec moj ma 12m i wazy chyba z 13;)

Gość dobrze czy zle
No to sie ciesze... poprostu przeczytalam artykul o 5l dziewczynce ktora zaginela i wazy 12kg i tak pomyslalam..kurde, to jaka chudziutka musiala byc?!! Moj maly tez ani wypasiony ani wychudzony ;))

Gość yujki
mój syn ma 20 mcy i waży 10,7 kg

Gość lokijiu
moja cora ma 22 miesiace i wazy tez 10kg

Gość szkoleniowo
to 13 kg to za duzo jak na rocznego chlopczyka?

Gość lokijiu
kazde dziecko jest inne, moich znajomych syn jest mlodszy od mojej corki o 5 miesiecy a kazdy od niej o 5kg wiecej

Gość dobrze czy zle
Z tego tez zdaje sobie sprawe, ze wlasnie jak dzieci zaczynaja chodzic to sa niemal ciagle w ruchu wiec traca cala energie itd ;) Takze chyba tez norma?? ;) A jak oceniacie rozwoj intelektualny u bobaskow?? Co potrafia??

Gość mama tez synka
chop to ma byc ja tur a nie jak troczki od kaleson. jest ok.

hehe....moja córcia to mała mądrala...pozno zaczela chodzic bo gdy miala 13 m-cy...ale jak zaczela gadac...az czasami plakac sie chce ze smiechu z tego co mowi... a jak przez tel gada...czesto dzwoni do mojej mamy ( na niby) i mowi: babcia kup chrupki! papa!!

Gość szkoleniowo
moj siostrzeniec jeszcze nie chodzi sam . Ma 12m ale juz pierwsze kroki za nim, niedlugo zacznie sam. Nie raczkował odrazu na nogi poszedł.

Gość a mój synek waży 80kg
i ma 188cm wzrostu:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość dobrze czy zle
Moj chodzi podtrzymywany pod raczke, co bardzo sprawia mu przyjemnosc, gl jak bijemy mu za to brawo, jednak okazalo sie ze ma cos nie tak z bioderkami i w nastenym tyg bedzie mial przeswietlenie. A rozwoj u mojego malca jest zaskakujacy, gdy byl w 5-6 m mowil baba, pozniej tata a na koncu mama :)) Teraz mowi- ide, jedzie, daj, mam, am, nieee, itd, i bardzo duzo rozumie :) Potrafi pokazac ze nie ma, gdzie jest oko, nos, popukac sie w glowke;)), jezdzi samochodzikami robiac -brum brum, etc i jak uslyszy muzyke to porusza sie rytmicznie we wszystkie strony, i po swojemu spiewa- I LOVE YOU BEBE ;)) I zeby nie bylo ze sie chwale, poprostu jestem ciekawa czy to tez jest normalne na 10m dziecko...

Gość szkoleniowo
a mowi do mnie aga:)

Gość dsadadasx===
mój zaczął sam siadać,jak miał 4 miesiące,a jak miał 5 zaczął mówić:"tata",potem baba,Ada

Gość dsadadasx===
jak miał 7 zaczął sam stawać,teraz ma 9 chodzi w kojcu trzymając się barierki,wstaje w krzesełku do karmienia i buja się trzymając oparcia