Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

Czemu tak jest???

Polecane posty

czemu faceci nagle przestaja sie odzywac??? co jest grane ? zawsze bylo tak rozmowa sie kleila bylo superrozmawialo sie dobrze nawet sami mi mowieli ze super sie ze mna gada i wogole a pozniej cisza pisza ze sie odezwa i koniec niewiem co jest nie tak:(((( ja juz naprawde mam tego dosc nie mam pojecia co robie zle....

Gość a3j5l1o4p6
może źle robiłaś facetowi loda

ja jestem w takiej sytuacji :) od 3 dni nie odzywam sie do dziewczyny, która liczy na cos więcej..a ja po prostu nie chce....

espes tylko kurcze czemu wy tak robicie ?? to sie mowi fajnie sie gadalo ale nie nadajemy na tych smych falach a nie napisze albo odezwe i olewam dziewczyne tak sie nei robi poprpstu ja sie zastnawiam co jest nie tak bo nie jeden facet mnie tak olala ale kilku nie wiem poprostu nie wiem

Dlaczego my tak robimy ? Ja nie umiem Ci odpowiedzieć..tak jest po prostu, może to głupie no ale coóż..mi się to w sumie pierwszy raz teraz zdarza, żeby tak zrobić ale nie ma chyba innej opcji, żeby dała mi spokój ta dziewczyna..non stop pisze, prosi o szanse itp...a ja nie chce...jeszcze niedawno rozmawialiśmy w dzień w dzień, bardzo fajna dziewczyna, świetnie się dogadywaliśmy, intuicja mnie jej powalała, czytała mi wręcz w myślach ;) ale potem zaczęła naciskać na coś więcej a ja nie chce po prostu i się z dnia na dzień przestałem odzywać..nie odpisuje, nie odbieram tel itp... może uciekamy od tego momentu w którym trzeba powiedzieć to w oczy tej osobie, może wybieramy prostsze metody...

no wlasnie tchorzycie jak dzieciaki to jest wlasnie wqrzajace....ja bym woala zeby mi koles powiedzial prosto w oczy ze nic z tego a nie olewal w ten sposob popsrostu czuje sie beznadziejnie przez to:( jakbym byla nikim a wogole ja niegy nie napieralaam na nikogo tak ja ta twoja nie narzucalam sie ..

a nieraz jest tak, ze po prostu nuda dopada ;) rozumiesz ? może tak było z Tobą..może po prostu ta znajomość sie znudziła tym kolesiom, którzy tak zrobili..

Im starszy tym większe prawdopodobieństwo że kogoś ma, i szuka na boku albo przygody albo czegoś... Więc wraz z wiekiem trzeba uważać ;)

no rozumiem mowi sie trudno faceci to swinie i tyle w tym temacie chyba nie ma normalnych kolesi....a mam ich wszystkich gdzies trudno bede sama mam to gdzies!!!!

A ile on ma lat? Jak się poznaliście? Nie odniosłaś wrażenia że to podrywacz jakiś? Nie było niepokojących sygnalów odnośnie wieczornych/weekendowych spotkań, odbierania telefonów, odpisywania na smsy?

Gość no troche jestes skoro
nie potrafisz zakonczyc tego jak facet. prawie kazda z nas byla w tej samej sytuacji co ta laska- nie jest fajnie nie wiedziec, czemu facet nagle przestal sie odzywac. zaczynamy szukac winy w sobie, drazni nas to, smuci. szczegolnie, gdy moglo byc z tego cos naprawde milego:(

Gość Paulana
bo ludzie maja ochote rozmawiac ze soba non stop a z czasem to mija. Ale uwazam ze nie odzywanie sie jest najgorsza metoda. W koncu to czyjes uczucia i chyba dobrze by bylo przedstawic sprawe jasno. W wiecie ze nie chcecie dalej rozmawiac a druga osoba???? nie wie co sie dzieje. Tp nie fair. trzeba cos tam zawsze dac do zrozumienia. Po co marnowac komus samopoczucie.

Faceci to tchórze. Wolą przestać się odzywać niż spotkać się i powiedzieć prawdę prosto w oczy, bo co biedni zrobią jak dziewczyna nagle się rozpłacze :D

o wlasnie zaczynamy szukac winy w sobie!!! i wpadamy potem w dolki ze ja bynajmniej napewno zastanwaiam sie co jest nie tak z moja osoba ze chyba jestem az tak beznadziejna:(

jezu...moge jej po szczeniacku sms-a napisać z wyjaśnieniem i na końcu po prostu "Cześć"...będzie jakoś inaczej wyglądało ?

espes jakiekolwiek chociaz wytlumaczenia w jakikolwiek sposb juz inaczej wyglada niz brak odzewu i olanie kogos totalnie przestajac sie nagle odzywac

Napisanie i odezwanie się właśnie nie jest po szczeniacku... Po szczeniacku jest całkowity ignor byle by się nie musieć przyznawać że nie, podkulić ogon i spierdolić :) Co notabene robisz, esp. A co najlepsze to akurat od wieku nie zależy - ja znam 30latków co tak robią, tchórze :o

bedzie inaczej, gdy ona bedzie wiedziec, ze to koniec. jesli milczysz tylko po to, by ona posiedziala troche na 'lawce rezerwowych', to straszny d... z ciebie:o za jakis czas przypomnisz sobie o niej i droga wolna, bo przeciez nie zakonczyles z nia znajomosci. faceci nie chca powiedziec 'pa pa' bo wiedza, ze dziewczyna moze sie jeszcze przydac:O

Kończenie znajomości przez telefon jest o wiele bardziej dojrzałe i jakże męskie :D

nie potrafisz zakonczyc tego jak facet. prawie kazda z nas byla w tej samej sytuacji co ta laska- nie jest fajnie nie wiedziec, czemu facet nagle przestal sie odzywac. zaczynamy szukac winy w sobie, drazni nas to, smuci. szczegolnie, gdy moglo byc z tego cos naprawde milego:(

Gość Paulana
bo to takie przyjemne jak sie wie ze komus zalezy co nie?..... :/ lepiej porozmawiac tak jak dotychczas sie to robilo. Najpierw daje czlowiek z siebie wstko i rozmawia godzinami a pozniej sie nie odzywa . To pozytwne uczucia mozna okazywac a negatywne juz nie? Chyba warto przedstawic stuacje. sluchaj nie angazuj sie bo nie czuje zeby moglo cis miedz nami byc i koniec. Wszsko jasne. wazne by powiedziec to inteligentnie. w koncu jest wielu ludzi i wiadomo ze jezeli jedna osoba nie chce to trzeba szukac dalej. Nikomu nie mozna robic nadziei skoro niczego sie nie chce. to gra na uczuciach.

oki, wymyśle coś i napisze jej wieczorem...przekonałyście mnie... pomarańczowa..nie, ja tak nie myśle..naprawde... ale wiecie czego ja się zawsze bałem przy zakańczaniu znajomości/związku z dziewczyną którąkolwiek...tego, że zacznie gadac o samobójstwie..nnie wiem, mam wieeelki strach zawsze..sam nie wiem dlaczego tak jest...

Ja tam winy w sobie nie szukałam, w sumie takie coś mi się może 2 razy w życiu zdarzyło, i zawsze dochodziłam do wniosku że facet to gnój i tyle :P