Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jose.

pytanie

Polecane posty

Gość jose.

czy jeśli rzuciła mnie kobieta i wraca to dobrze? boje się że przez ten czas mogła spróbować z innymi. doszła do wniosku, że to jednak nie to i chcę wrócić do mnie. ayuda por favor.

musisz sam sobie postawic pytanie , czy chcesz sprobowac po raz drugi wejsc w zwiazek z ta kobieta. Bo byc moze nigdy tak naprawe nie dowiesz sie ,czym sie kieruje dziewczyna chcac wrocic. Jest tak wiele prawd :-P

Gość jose.
ale boje się tego że uprawiała seks z innymi a ta myśl nie jest do zniesienie dla mnie. jeśli piszę niezrozumiale to proszę pytać, jestem Hiszpanem.

Gość jose.
fidelidad jest najważniejsze para m (dla mie?)

jesli uprawiala to twoje cochones zaczną wygladac jak zdechła platija albo stary cacto i juz nawet los Santos nie pomogą

jesli nie do zniesienia, to lepiej nie wchodz po raz drugi. Nawet gdyby zarzekala sie , ze nic nie bylo , to i tak zjedza Cie podejrzenia.

Gość jose.
ale ja nie potrafię rzyć (żyć?) bez niej. choć z taką myśla też.

to albo tak albo tak. Zdecyduj co jest wazniejsze. Ona jako kobieta , czy podejrzenia. Nikt za Ciebie nie podejmie decyzji. Na pewno nie ja ani kafeteria. Jestes duzym chlopcem, zdecyduj sie na cos :-P

Gość to że ty
a ty? ty uprawiałes sex z innymi podczas gdy nie byliscie razem? mogles a on anie? męski punkt widzenia . Miała do tego prawo, nie zdradzała cię w tym czasie a jesli chodzi o twoja zazdrośc o to w takim razie nie wracajcie do siebie i tyle, albo zaczynacie od nowa czyli od zera albo od uraz,sam sobie odpowidz

Gość jose.
nie ja nie uprawiałem sex'u. bo dla mnie istnieje tylko ona.

Gość tiaaaa
wygląda na to,że ją kochasz

Gość jose.
taki jestem od zawsze. boje się po_prostu że może ona zwątpiła w miłość do mnie. próbowała znaleś?źc gdzie indziej. bawiła się i może takiego mogła się stać. choć zawsze za pewniała że mnie też ona kocha.

Gość tiaaaa
Ile macie lat i jak długo trwała ta przerwa?

Gość jose.
ja 22, ona 20. byliśmy razem 2.5 roku. przerwa trwała 3 miesiąc.

Gość Al Bundyyyy
na bank z natury hisszpanie mają bardzo małe fiutki, z natury troskliwi, ładnie wyglądają, dobre maniery, ale niestety sprzęty macie max 10cm w pełnym wzwodzie. Znalazła polaczka z drongalem, zaspokoił ją, ale przyłożył kilka razy taboretem, to i wrócić jej się zachciało.

Gość jose.
według miary europe posiadam średni. 15 cm.

Gość jose.
ok. dziękuje wszystkim serdecznie, Tenga un buen da amigos.

Gość tiaaaa
To młodzi jesteście i może ona faktycznie musiała się przekonać, że chce właśnie Ciebie i wcale nie chodzi tu o sex. Też tak miałam w Waszym wieku i dzisiaj jestem szczęśliwą męzatką tego pierwszego własnie.

Gość jose.
dziękuje wszystkim. Tenga un buen da Tłumaczenie (hiszpański > polski) Miłego dnia

Gość chicaguapa
jose,taki z ciebie hiszpan jak ze mnie japonka.robisz takie bledy ze przykro czytac. creo que no te vas a entender ni puta palabra de lo que te escribo yo ahora mismo!! suerte con tus gilipolleces.eres patetico..

Gość do chicaguapa
Tak z ciekawosci w czym zrobil bledy ?

ale mu pojechałaś, chicaguapa. Kilka błędów było, co prawda złożyłam je na karb języka potocznego, ale może ma ona rację. Ja hiszpańskiego nigdy się w szkole nie uczyłam (sama się nauczyłam), więc nie oceniam :)