Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzicie o...

Aqua aerobiku??

Polecane posty

Gość co sądzicie o...

Czy któraś z Was chodziłą?? Próbowałą??

Gość co sądzicie o...
Właśnie się zastanawiam żeby spróbować. Moja koleżanka stwierdziła że pomaga i wogóle.. nie wiem

Gość bele de jour
to aerobik we wodzie. Ja zamierzam sie zapisac:)

Gość co sądzicie o...
to że w wodzie wiem:) tylko interesuje mnie czy sa jakieś grupy wiekowe ??

Gość bele de jour
o czarny kobiecy pazur ja mam takie pytanie. Co jest lepsze zwykły aerobik czy ten we wodzie??

Gość co sądzicie o...
No pewnie. Powiedz mi jak to wygląda i czy jest lepszy od zwykłego aerobiku??

Gość bele de jour
co sądzicie o==>to bylo do dyrektore by pytal co to jest:)

Aqua aerobik tym różni sie od zwykłego, ze jest przeznaczony głównie dla kobiet i mniej obciąż stawy, mnie odczuwasz wysiłek mimo iż pracują wszystekie partie mięsni, dlatego ja polecam w wodzie, tak szczerze jest bardziej efektywny

Gość bele de jour
super, dzięki:)

U nas nie ma przedziału wiekowego. Chodzą z reguły panie po 50-tce, więc dziwnie się na mnie czasem patrzą :P Ale ogólnie jest wesoło, bo przeważnie panie mają lepszą kondycję ode mnie :P W wodzie mniej się męczysz i nie obciążasz tak stawów. Poza tym woda podobno ujędrnia ciało ;)

Gość co sądzicie o...
Czarny Kobiecy Pazur Bardzo dziękuje:) Pozdrawiam serdecznie

Jednym zdaniem, nie odczuwasz tak zmęczenia i wysiłku fizycznego jak jest to przy aerobiku zwykłym :) polecam oba, natomiast jeśli ktoś lubi wodę to wiadomo :) bedziesz sie czuła jak rybka w wodzie

Tak serio to krąży stereotyp ze takie coś nic nie daje i jest tylko dla zamożniejszych kobiet, a to nie prawda, wrecz przeciwnie, jest to dla kazdego, mało tego... bardzo pomaga poczuć sie lepiej, wyszczuplić sylwetkę i ma ma dużo wiele ukrytych zalet :P

Gość bele de jour
no wlasnie czytalam gdzies, ze we wodzie daje szybsze efekty bo cos tam, opór wody?? Nie pamiętam już

Jest przyjemnie, wesoło , ćwiczenia nie są skomplikowane, nie czuje się zmęczenia, nic kolejnego dnia nie boli, a koszt jest niski. Ja jestem zadowolona i polecam każdemu :)

Gość bele de jour
wiecie co ja mam zamiar sie zapisać, ale troche sie wstydzę. Figury nie mam idealnej i wlasnie chciałabym zgubić co nie co ale:o ech durna jestem

Heh no przestań :) A na baseny, siłownie, fitnessy i wszystkie inne zajęcia ruchowe ludzie chodzą w jakim celu, myślisz? :)

Gość bele de jour
z silownia i fitnesem nie mam problemu bo sie wbijam w dres. A tu strój kąpielowy. No ale bede sie musiala przelamac

Gość tez chodze
polecam!!!

Jeżeli nie będziesz okazywać, że się wstydzisz, to uwierz, ze nikt nawet nie zwróci uwagi na Twoją figurę. Przetestowane na sobie :D

Gość co sądzicie o..
Niby macie rację, że tam chodzą różne kobiety. Ale za nim wejdziesz do swojej grupy musisz przejść basen. A tam spojrzenia lasek, z politowaniem. A przecież nie każda z nas ma figure idealną:( Ja chce coś zmienić trochę nie dużo kiedyś ćwiczyłam ale wiecie mąż, dziecko i kilogramy przybyły:( ehh szkoda gadać.

Gość bele de jour
no właśnie dziecko. Urodziłam 8 mcy temu i zostało mi troche. Myślę, że pierwszy raz będzie najgorszy. Właśnie dzwoniłam na basen i mają jeszcze miejsca. No i chyba od poniedziałku wystartuje:)

Aqua aerobik to super sprawa... Nie ma co się wstydzić figury, bo przychodzą na to na prawdę różne babki. Aqua aerobik to nic innego jak zwykły aerobik tylko, że w wodzie. Wg mnie jest to super sprawa, nie czuć zmęczenia kiedy jest się w wodzie, woda stawia opór i ćwiczenia są trudniejsze do zrobienia, mięśnie muszą się trochę namęczyć ale nie cierpią stawy... Jak wychodzi się z wody, to człowiek wydaje się masakrycznie ciężki :P Warto spróbować... :)