Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwka 36

rozjaśniłam w domu włosy i wyszły rudo-żółte

Polecane posty

Gość iwka 36

pytanie co teraz,miałam jasne pasemka, chciałam zaoszczędzić na fryzjerze i wzięłam się za rozjaśnianie włosów, na pierwszy ogień wellaton, wczoraj joanna i niestety nic nie ma efektu, włosy są żolto rudawe i co teraz, czy te płukanki fioletowe zadziałają czy raczej zafarbować teraz na inny kolor.

Gość nie chce spac!!
fioletowa plukanka tylko nie przedobrzyj

Gość nie chce spac!!
albo jakas szamponetka w odcienu sredniego/ciemnego bladu tez kiedys bylam taka madra

Gość iwka 36
dzieki za rady, zakupie dzisiaj ta plukanke albo szamponetke zobacze co wyjdzie, na szczescie wlosy mam mocne , wiec to przetrzymaja.

zalezy, najlepiej kupc szampon fioletowy, bo plukanki zostawiaja na wlosach odcien fioletu. Ale efekt pojawi sie za 2-3 tygonie... Albo pofarbuj włosy...ale myślę, że ciemniejsza farba i tak sie splucze dosc szybko... zniszczysz wlosy... Z blondem nie powinno sie kombinowac samemu.... zrobisz jak uwazasz

Do fryzjera idź... nie kombinuj na własną rękę, bo jeszcze pogorszysz sprawę... Fryzjer wie co zrobić z takimi experymentami

Gość same perfumy o nicxzym nie
jak co dzien myjesz to efekt bedzie szybciej po tym szamponie. i powiedz mi "nie chce spac!!" jaki to kolor BLAD???????????????????

jak chcesz farbować włosy sama, to następnym razem kup farbę na której będzie napisane "bez żółtych refleksów". Chyba Wellaton, nie jestem pewna. Naturalnie masz bardzo ciemne?

Gość gość
Mi u fryzjera zrobili rude! Renomowany zakład