Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boalka

Odkąd z nim mieszkam nie stać mnie na nic

Polecane posty

Gość ererere
ja odkąd jestem z moim facetem to tylko w długi wpadam....swoje wydatki sam potrafiłam kontrolowac, ale nie wychodzi mi kontrolowanie wydatków" rodzinnych"

Gość ererere
tylko że ja zarabiam 4000 na rękę a on 1200...i on ma zdecydowanie większe wydatki na siebie ni ż ja

Gość ererere
my mamy córke i nie będe odchodziła.Poprostu trzeba nam wiecej pieniędzy... już mam plan na zarobienie wiekszej kwoty tylko czasu ciągle brak

Gość Vink
zblazowana sucz=> moj drugi post byl podszywem, ale chyba sie nie zorientowalas;)

Za podszywy nie odpowiadam :D " Zblazowana w milosci zapewne ile znasz kobiet ktore odeszly od swoich facetow i stanely same na nogi i sa szczesliwe teraz?" Nie zajmuję się statystyką :P Ale skoro piszą, że im źle.. cóż, każdy żyje jak chce.

Gość llkkljjiiiiiiiiiiiiiijhhgggggg

Gość kjkljkljkljlkjlklkjkljkl
do autorki: a co ty jesteś z facetem dla kasy, czy jak? i nie przesadzasz czasami, że nawet na ciuch cię żaden nie stać? - dla mnie grubo przesadzasz.

O losie! Nigdy tego nie zrozumiem, jak można być razem, a jednak dzielić coś na dwa. Takie dzielenie kasy na "moje" i "twoje" to prosta droga do rozstania. Nie ma poczucia wspólnoty, odpowiedzialności za drugą osobę. Przecież można mieć jedną pulę i zaskórniaki dla siebie. Ja tam zaraz przytuliłam kasę mojego faceta :D każdej lasce radzę to samo!!!

Gość halina 2000
Dziewczyny ,zdradzcie mi ,gdzie mozna poznac faceta,ktory ma swoja polke w lodowce i do ktorego trzeba dokladac?Ale jaja.Ja jak poznalam swojego,teraz juz Meza,i zamieszkalam z nim,to materialnie mi sie polepszylo,bo ja robilam zakupy zywnosciowe ze swoich pieniedzy,ale on placil wszystkie rachunki .Oprocz tego kupowal mi perfumy,ciuchy placil rachunki w knajpach.Nie wychodzcie za takich facetow,bo bedziecie w podarych gaciach chodzic.Moj Stary daje mi kase na zycie i tak jest dobrze.Tak robil tez moj Tata i bylo ok.Ale teraz taka durna moda ,ze wszystko po polowie,a jeszcze zlamanego kwiatka nie przyniosa.Masakra jakas

Skądś to znam... Po dwóch i pół roku takiej sytuacji stwierdziłam, że to nie ma sensu i nie dlatego, że jestem typem, któremu trzeba coś kupować, tylko dlatego, że gdyby coś się przytrafiło, zwolnili by mnie z pracy albo zaszłabym w ciążę - nie mogłabym na tego człowieka liczyć. To nie na tym polega związek. O kwiatach nawet nie wspominam - przecież to zbędny wydatek... O butach na zimę również - nieważne że nie miałam w czym chodzić poza trampkami, a on o tym wiedział i pieniądze miał - nawet nie zapytał czy mi POŻYCZYĆ, bo żeby mi dać to chyba musiałby się świat skonczyć. Kończąc wywód - jeśli nie czujesz się przy nim bezpiecznie to powtórzę za innymi - rzuć go, bo to w końcu się na Tobie zemści jak będziesz w trudnej sytuacji. Niestety.

Gość lekka zenada
O jejciu, jakie te panie biedne, jakich maja zlych mezczyzn, ale wpasc na to, zeby ruszyc dupe i poszukac lepszej pracy to nie wpadna, lepiej wyciagac reke po kase FACETA, juz to widze, jak te panie bylyby chetne dzielic sie swoja kasa w sytuacji, kiedy to facet mniej by zarabial :P

Gość ona_upierdliwaXX
mam znajomych- tez dzielą się opłatami za wszystko po połowie- dosłownie za wszystko- będą trzymać paragon z paczki zapałek. tylko, że ona gotuje- codziennie czeka na niego z obiadkiem, pierze, sprząta( i prawie nic sama nie je.) takie to są "korzyści" z "równouprawnienia"

Gość dobre dobre dobre
to nie jest rownouprawnienie tylko glupota dziewczyn. jak tak lubia to czemu nie.