Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swqsde2w2w

czy to bedzie rozmiarowo dobre na 2,5 latka?

Polecane posty

Gość swqsde2w2w

czy taki kombinezon bedzie dobry na 2,5 latka??Wstyd sie przyznac ale nie znam rozmiaru jaki nosi moje dziecko, zawsze jak kupuje to na oko, widzac jak ubranie jest duze i wiem. A tak z allegro kupuje w sumie bardzo rzadko. Zmierzylam dlugosc rekawa, nogawek itp i niby ok, chociaz w sumie rekaw wychodzi akrat dobry a nogawki troche za duze...ale wiadomo jak to jest??Co myslicie??

Gość taki czyli jaki

Gość taki czyli jaki
ładny jest. Też bym kupiła, ale ja już na jutro potrzebuję więc lipa muszę poszukać gdzieś na placu podobnego zestawu. Myślę że na 2,5 latka będzie spox. Na mojego 2 latka bym brała 92 rozmiar. Bo teraz nosi 86/92

Gość swqsde2w2w
dziekuje za odp, czyli moge zamawiac, tak? :)

Gość nkj
ja bym zmierzyla malego i wyslala zapytanie sprzedawcy czy taki rozmiar bedzie pasowal, i tyle

Gość swqsde2w2w
no ale tam sa wymiary podane, na dl reki, nogi wogole tulowia. I tak ja pisze, rekaw dobry ale nogawki takjakby za duze troche wychodza...

spoko, moj w zeszlym roku nosil ten rozmiar i o dziwo teraztez jest jeszcze ok na pol zimy starczy. te kombinezony to sa fajne, ale mozna trafic na badziew, jak sie trafi, ja kupilam 2 u roznych sprzedawcow - jeden super , drugi tandeta a cena ta sama.

Gość atramencik123
Rozmiar 98 na 2,5 latka będzie napewno dobry. Kombinezon jest ładny, a podwijane wywijane nogawki i rekawy to dobry pomysł, bo zawsze w razie potrzeby można je odwinąć. Wiem, bo mój synek miał taki kombinezon w zeszłym roku i w tym też jest jeszcze dobry. Jest tylko jeden problem, który pojawił się podczas użytkowania takiego kombinezonu.. Niestety przy chodzeniu po dużym śniegu czy jazdy na sankach pod nogawki dostaje sie śnieg i moczy rajstopki. Najlepiejby było, żeby nogawki miały kurtynę przeciwśnieżną lub na końcu gumkę.

Gość swqsde2w2w
nogawki zawsze mozna wlozyc w kozaki...to dziekuje wam bardzo...wiec kupie:) od poniedzialku ma byc juz snieg podobno...

Gość taki czyli jaki
No właśnie śnieg z deszczem zapowiadają, ale my jutro jedziemy w góry i obawiam się, ze w adidaskach i wiatrówce to mi maluch na Gubałówce zmarznie wiec musze dziś biegać po placach i szukać takich zestawów. Kurcze żałuję że wcześniej na allegro nie zajrzałam to bym już dawno zamówiła bo śliczne sa i widzę, ze wybór ogromny.