Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veranda

nicki z kafe, które powinny być wyizolowane od społeczeństwa

Polecane posty

Gość veranda

pśp frela kamecha perwersja i narkoman myrevin tych nicków powinno być i tak więcej.

Gość jaguarekk
sugar kane,pazur,carpi czy jakoś tak i meska rzecz i jeszcze jeden taki szogun-metal

Gość zgłaszam proteste
myrek nie jest narkomanem 😠 jest akoholikiem :classic_cool:

Gość veranda
meska rzecz też pasuje. Sugar też. Carpi nie znam. Husky też ma coś nie tak z mózgiem. Ta lista powinna być naprawdę długa. a co z jego topem w obronie prochów? Ćpun i tyle!

Ja chyba powinnam przewidywać przyszłość - wiedziałam, że znajdę się na tej liście :-O jaguarek, a tobie czym zalazłam za skórę?

Gość jaguarekk
sugar kane to myślisz,że niby jesteś taka mądrutka?:D

Gość jaguarekk
tobie się wydaje,ze jesteś najmądrzejszą,ze wszystko wiesz.Wgl jesteś materialistką./

Gość veranda
a Ty czekaj na swoja kolejke. Jestes blisko.

Materialistka - uwielbiam to określenie :-D Zapewniam, pieniądze nie są na 1-szym miejscu w moim życiu :-O A to, że mam ich trochę więcej, niż przeciętny Polak nie czyni chyba ze mnie materialistki? Co, mam udawać, że jestem biedna, żebyście mnie lubili? To byłoby żałosne :-O Nie wiem wszystkiego - ale wiem dużo i do tego jestem pewna siebie (nie mylić z ZAROZUMIAŁA). A w Polsce nie lubi się takich ludzi. Powinnam się umartwiać, narzekać i nienawidzić swojego życia - wtedy byłabym dla was OK. Ale nic z tego :-O!

Gość haiaheiak
pamiętam jak sugar mówiła,że idzie na kolację na dzień chłopaka i za nia płaci hehe no ona musi płacić żeby ktoś z nia poszedł.Mylisz ze pieniądze daja wszystko?

Gość TąSugarpowinnosię
trzymać od ludzi z dala

Gość veranda
sugar jesteś pewna siebie, bo masz pieniądze, bez nich byś nie była. A jeżeli pieniądze są ci potrzebne do pewności, to jesteś materialistką. Ty się z tym nie zgadzasz a ja idę na zakupy.

Gość djodo
ten afekt diabła też czasami takie bzdury gada że kartofle w piwnicy gniją

Pisałam, że sama za nią płacę - bo wcześniej na jakimś topiku zarzucaliście kobietom, że jak zapraszają mężczyzn na kolację (m.in. z powodu ich urodzin czy właśnie dnia chłopaka) to one powinny płacić i ja się z tym zgadzam, w końcu to prezent :-) A mój narzeczony ma o wiele więcej pieniędzy niż ja, jeżeli juz tak lubisz zaglądać ludziom do portfela :-O I nie, nie jestem z nim dla pieniędzy - jest po prostu cudownym człowiekiem. Ale co ja się wam bedę tłumaczyć - wy żyjecie w innym świecie...

Gość djodo
no ta pusta blondi też

Jestem pewna siebie bo mam dużą WIEDZĘ, dobre wykształcenie, pasję i szczęśliwe życie prywatne. Artefakcie- no tak, zapomniałam o tej złotej zasadzie ;-)

Gość djodo
ty żyjesz w innym świcie kane-innych oceniasz i czujesz że możesz wszystko i wszystkich krytykować

to ja w takim razie sie dopisuje do tej listy i chce siedzieć w izolatce z pazurem :)

Gość veranda
Wojtek 🖐️ Leviatan:a gdzie ja pisałam, że każdego nie lubię za to samo. Wiem, że chcesz się dostać na tą listę, ale spokojnie, spokojnie...

Gość KeBitcz
Jak czytam to ta CAŁA Sugar Kane jest jakaś NAWIEDZONA:d

Gość dlaczego robisz z
espees to tu leja