Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veranda

nicki z kafe, które powinny być wyizolowane od społeczeństwa

Polecane posty

O Każdym można dobre i złe rzeczy powiedzieć ale tej Sugar Kane to akurat bardzo nie lubię. Patrzy z góry i myśli,że we wszystkim ma racje.

Dla mnie nawiedzeni są ludzie, którzy ciągle narzekają, że nic w życiu nie osiągnęli i nie osiągną, że bieda, że mąż pije i bije... I nic z tym nie robią, tylko narzekają. A jak ktoś ośmieli się powiedzieć, że ma w życiu dobrze - jest opluwany i obrzucany przekleństwami. Ech, ta polska mentalność...

Gość dlaczego robisz z
jest, jest

Sugar wydaje się,że jest wybitna jednostką:D Myślisz,że mówiąc o swoich sukcesach stajesz się lepsza? Myślisz,że twoja ocena człowieka,sytuacji jest decydująca?Współczuję...

artefakt..no własnie nie wiem kompletnie tego, nie ogarniam..z tego co wiem to tuleja był z helu..a ja jakos jestem ponad 500 km od tego miejsca :/ pazur..ale co...bo nie zajarzyłem :)

Gość widzisz niedziel czeresniaku
espees,idz do kosmetyczki z tymi syfami na czole bo idzie pawia jebnac!! a tak na marginesie,to ty jestes ten...hmmm....problematyczny i taki cool chlopiec? a matce za mleko juz zaplaciles ?

Ćwierćinteligentów w Polsce jest co nie miara widać... Sugar może ja nie mam 2 kierunków zaliczonych:D ale mam rozum a to jest cenniejsze od od wiedzy na papierku

No, jak czytam niektóre wasze komentarze to rzeczywiście czuję się wyjątkowa :-D Dobra, lecę na zajęcia

przyjrzyj sie, tam sie cień rzucił, potem gadaj :P ja nie wiem jaka tu opinia chodzi o mnie więc Ci nie powiem...

heh no bo Sugar jest taka mądra,wykształcona,piękna i w ogóle i ma równie idealnego chłopaka a reszta jest gorsza,prawda:D

"nicki z kafe, które powinny być wyizolowane od społeczeństwa" Skoro są na kafe to znaczy, że w danym momencie nie stanowią zagrozenia dla społeczeństwa w realnym świecie. Kafe to coś w rodzaju zakładu dla osób specjalnej troski. Kiedyś komuś przyjdzie może do głowy, że należałoby ogrodzić kafe drutem kolczastym i postawić wieże strażnicze. :)

Gość widzisz niedziel czeresniaku
czarny kobiecy,bez obrazy,ale jezeli ktos chcialby przedstawic dokladnie i doslownie blachare,to wystarczy pokazac twoja fote! :D pozujesz dokladnie na pusta lalke barbie! :D ale moge sie mylic:D

espees wysłałam maila jakby co;) sugra bo własnie o to chodzi-tu nie mozna mieć niczego ok bo to gwarantowana nienawiść, tu lubią tylko biednych słabych i brzydkich bo tylko od nich mogą czuć się lepsi pazur-jasne ze ktoś znajomy.mnie zawsze zadziwia że te pomarańczki które tak strasznie mnie nienawidzą i tak bardzo mną gardzą znają najdrobniejsze detale na mój temat,potrafią wygrzebać coś sprzed lat:Dinwigilacja pełną gębą,nie wiem moze przed snem snuja marzenia pt. jestem artefaktem:D:D:D

a własnie.....zapomniałem kompletnie o tym..mam za dużo na głwoie :) już ide :)