Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka_mała_20

milosc czy zauroczenie? co robic

Polecane posty

Gość oliwka_mała_20

witam. chciała bym po prosić o pomoc. Jestem z chłopakiem 4 lata teraz on wyjechał do Francji na miesiąc a ja zostałam w Polsce. Piszemy do siebie dzwonimy ale to mało. Kocham go i jestem tego pewna . ale pojawił się 2. Kolega znamy się od bardzo dawna.Pisaliśmy do siebie czasami, czasami także bylwaliśmy na wspólnych. Ale teraz wszystko się zmieniło. Piszemy do siebie , dzwonimy całymi dniami a także nocami. On jest samotny, ja zajęta. Ale coś mnie do niego ciągnie. Czekam na jego wiadomości. Sama domagam się komplementów pisząc do niego. Co się ze mną dzieje? pomocy.

Gość GDN-on
jeszcze nigdzie nie odeszła....pewnie nie musze Ci mowic ze kazdy zwiazek z czasem staje sie bardziej monotonny, ale też nie muszę Ci mówic ze wazne jest to żeby potrafić być dla siebie przyjaciółmi...czuć za siebie odpowiedzialność, wierność i całą tą resztę która w takich chwilach jak teraz pomaga rozwiązać tego typu kłopoty....powiem tak masz 3 wyjścia: 1. zamknąć oczy pomysleć o swoim facecie którego teraz przy Tobie nie ma i zobaczyć czy sie usmiechniesz czy zatęsknisz czy powiesz sobie nie nie warto ryzykować utraty jego.... 2. zerwać i zacząć nowy związek i przekonać się czy wyjdziesz na tym lepiej czy nie...masz całe życie na szukanie tego jedynego i nie można rezygnować z tego co daje jedyna miłość...nawet za cene długich smutnych pustych dni i nocy.... 3. wpakować sie w układ Ty chłopak i nowy po czym wytłumaczyć to sobie na milion głupich sposob że tak zrobiłaś i że to przeciez nic złego i że nic takiego sie nie stało....tylko że to będzie poczatek Twojego nowego oblicza...czy lepszego oceń sama

Gość oliwka_mała_20
dziekuje wam:)

Gdzieś w gazecie wyczytałam że stan takiego zauroczenia mija gdzieś tak po 3 miesiącach.I ja tez się z tym zgadzam jest to chwilowe.A teraz jestes samotna bo Ty tu a On tam i brakuje Ci bliskości.Więc nie warto przekreslic tych 4 lat dla zauroczenia,ale zrobisz jak zechcesz.

Gdzieś w gazecie wyczytałam że stan takiego zauroczenia mija gdzieś tak po 3 miesiącach.I ja tez się z tym zgadzam jest to chwilowe.A teraz jestes samotna bo Ty tu a On tam i brakuje Ci bliskości.Więc nie warto przekreslic tych 4 lat dla zauroczenia,ale zrobisz jak zechcesz.

Gość h e h e :D
Zauroczenie. Jak szybko sie pojawia, tak szybko mija. Z tego co piszesz, to jestes jeszcze niedojrzala emocjonalnie, nie wiesz czego tak naprawde chcesz. Zanim zrobisz jakikolwiek krok w kierunku nowej znajomosci, zastanow sie co najmniej dwa razy co mozesz stracic, a co zyskac. Nie zawsze jest tak, ze nowe jest lepsze. Przede wszystkim kieruj sie w zyciu zdrowym rozsadkiem, nie emocjami, chwila... Powodzenia.

Milosc na odleglosc jest bardzo ciezka. Mysle ze jak przetrwasz ta samotnosc to wzmocnisz uczucia do wlasnego chlopaka. Wiadomo zakazane owoce zazwyczaj pociagaja ludzi, dlatego sie zastanów. Nawet niewiesz jakie zamiary ma twój kolega.