Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no własnie co kupić :)

Co kupić przyjacielowi, który mnie zaprasza na impreze z okazji wyremontowania m

Polecane posty

Przyjaciel wyremontował sobie mieszkanie i zaprasza nas na parapetówke. pytanie- co wypada kupić? Pomyslałam o jamkimś alkoholu- wino czy coś? Jak Wy myslicie? :)

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFON
kffiatushka ;D

a jeszcze jakies pomysły macie?

flaszka naprawde dobrego alkoholu ja osobiscie rzadko pije ale polecam czarna wodke lub jesli jest piwoszem fajne piwa najlepiej z tych malych browarow w dobrych sklepach z alkoholami jesli wiesz jak ma urzadzone mieszkanko cos co pasuje np fajny koc czy kapa ja taki dostalam na slub cudenko a sama bym go sobie nie kupila jak lubi i interesuje sie portretami zamow cos u dobrego artysty fotografa potrzebujesz jego zdjecie :) MISTRZOWIE CUDA ROBIA moze wszystkie albumy ulubionego wokalisty sa takie specjalne edycje limitowane

mnie tez czeka taka impreza:) ale to ja zapraszac bede ludzi.. juz sie pytali i np się skladaja na jakas wieksza rzecz... bo kwiatki to ja wole sama sobie wybierac:) i wiadomo nie za duzo.. a jak zapraszam ponad 20 osob to 20 kwiatkow ... :D kolezanka juz wypytaa mnie o komplet pięnym filiżanek.. druga się uparłą ze kupi lampe do sypialni :D itd itp :)

to zależy co lubi :) ja koleżance kupiłam lampę ozdobną, taką bryłę z opcją lampy :) kosztowała nie mało, ale wiedziałam, że jej się na pewno spodoba. była bardzo zadowolona.