Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nioe noooo

Wszyscy mi się podobają-trójka braci.

Polecane posty

Gość nioe noooo

Jakiś czas temu poznałam niesamowicie przystojnego faceta. Zaczęliśmy się spotykać. Później poznałam jego braci i byłam oszołomiona :D Każdy z nich jest odmienny, nawet nie wyglądają jak bracia lecz łączy ich to, że mają w sobie to coś. Na dodatek każdy z nich jest wolny... Podoba mi się nawet młodszy ode mnie, a wcześniej nigdy nie interesowałam się młodszymi facetami. On jednak jest uroczy :P :) Trochę mi to przeszkadza, ponieważ spotykam się z tym najstarszym ale interesuję się też pozostałą dwójką... Tak rzadko trafia się na przystojnych facetów, a jak już znalazłam takich to muszą być braćmi :( Zastanawiam się czy nie urwać kontaktu ze wszytskimi bo to mnie trochę rozprasza...

Gość nioe noooo
czworokącik nie wchodzi w grę :P

Gość nioe noooo
Kuzynostwa na szczęście jeszcze nie widziałam :D

Gość nioe noooo
Tu nie chodzi o zdecydowanie się, bo raczej w tej kwestii sprawa jest jasna. Spotykam się z najstarszym i tak powinno zostać. Jednak rozprasza mnie to kiedy z nami przebywają jeszcze jego bracia ponieważ mi się podobają...

Gość pseudonimy21
mieszkasz w duzym mieście? Spotykaj się z każdym, w tajemnicy:)

Gość nioe noooo
Nie mieszkam w dużym mieście. Jednak nawet gdyby tak było, to nie miałabym sumienia na takie intrygi :P