Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna roztrzęsiona

jak długo zwolnienie po poronieniu?

Polecane posty

Gość Smutna roztrzęsiona

we wtorek miałam zabieg, straciłam dziecko w 12 tygodniu :( dostałam zwolnienie do dziś, ale nie jestem gotowa by wrócić do pracy, zwłaszcza ze to praca z dziecmi, czuje ze nie dam rady. czy lekarz wypisze mi zwolnienie dłuższe?

Gość kjbhbj
ja w ogole nie dostalam zadnego zwolnienia, tez poronilam w 12 tyg...sama zadzwonilam do pracy i wyjasnilam im ze nie jestem w odpowiednim stani psychicznym..zrozumieli

przykro mi :( zazwyczaj dają dwa tygodnie od zabiegu, ale to chyba bardzie z przyczyn psychicznych niż ginekologicznych. O dłuższych zwolnieniach słyszałam, ale nie od gina a psychologa.

Gość Smutna roztrzęsiona
niestety nie mam co liczyć na zrozumienie w mojej pracy :( bo ciagle brakuje rak do pracy, najlepiej zeby robić nadgodziny. Kocham dzieci ale boje sie ze nie wytrzymam psychicznie na nie patrzac, bo bede myslala o tym ze moje umarło :( mysle zeby isc do psychologa bo chyba sama sie nie uporam z tym.

Gość Przyszła * mama
Bardzo Ci Kochana współczuję, też przeszłam poronienie.

u mnie też w pracy rozumieli, chociaż żałuję, że siedziałam w domu aż 2tyg, bo było coraz gorzej. Wyjście do ludzi było dla mnie zbawieniem, ale ja nie pracowałam z dziećmi cały czas spróbuj u gina, powinien dać jeszcze tydzień- dwa