Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problemowo

Bialy gesty sluz na chlopca czy dziewczynke?

Polecane posty

Gość Problemowo

Kochalam sie z partnerem kiedy mialam bardzo gesty bialy sluz, dzien wczesniej mialam lejący przezroczysty,az ze mnie lecialo...dzien po tym gestym bialym sluzie znowu dostalam lejacy przezroczysty sluz.. I moje pytanie brzmi czy kochajac sie z partnerem mialam dzien plodny? czy jest szansa na zaplodnienia, a jak tak to oznaczaloby ze moglabym spodziewac sie chlopca czy dziewczynki? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

Gość Problemowo
Nie strasz mnie:) to byloby moje pierwsze dziecko i odrazu trojka? Po prostu nie moge nigdzie znalezc odpowiedzi na moje pytanie i zauwazylam, ze chyba dziwny mam cykl..bo sama sobie nie moge odpowiedziec na nie

Gość allegroooooooooooooooooooooo
:o szkoda, że nie podałaś dnia tygodnia i godziny, na pewno wtedy byśmy lepiej doradziły

Gość napewno to byly dni
plodne ale skad mamy wiedziec jaka płeć??? podobno chlopiec jest bardziej prawdopodobny w czasie owulacji ale nie znaczy to ze napewno bedzie chlopie3c:)

Gość Problemowo
Zdarzylo to sie 5.10.. godz wieczorna nie pamietam dokladnie, mam cykle przewaznie 28 dniowe,a miesiaczke powinnam dostac tak mniej wiecej 22.10

stawiam na siedmioraczki w takim razie ta godzina mnie przekonała :o

Gość hfbfdgfdgfghfhghg
a skąd od razu wiesz ze zaszlas w ciąże???

Gość dcdxcsdsdsds
wydaje mi sei ze dzesieciorCZKI

Gość o jezu jaki pustak
to byl zart z ta godzina!!!!!! rany jaka tepa.

Gość Problemowo
No super dziekuje za odpowiedz:) staramy sie o dziecko i mam nadzieje, ze sie uda..a jesli chodzilo o plec to tak z ciekawosci..wazne aby bylo zdrowe

:o nie wierzę to, że miałaś śluz wcale nie oznacza, że jesteś w ciąży, nie rozum iesz tego dziecko?????

yyy do terminu @ jeszcze 2 tygodnie a ty już wiesz o ciąży :o wow! chyba znowu jakaś prowokacja :/ a tak serio to w dni płodne śluz powinien przypominać białko z jajka kurzego i w tym okresie jest większa szansa na chłopca niż tak z 2-3 dni przed płodnymi bo plemniki z hromosomem y sa słabsze i mniej żywotne (i niby to faceci to ta mocna płeć :D) na dziewczynkę szansa praktycznie taka sama 2-3 dni przed płodnymi jak w płodne :) a po dniach płodnych nie da sie zajść :)

Gość Problemowo
nie napisalam ze jestem tylko tak przypuszczalnie napisalam gdybym byla

Gość NINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
witam mam pytanie: 17 wrzesnia skończył mi sie okres trwal 3 dni w sobote i niedziele zygałąm jak kot a nic takiego nie zjadłam zeby mi zaszkodziło i potem znow w sobote 25 znow wymiotywałam i to 2 raz az lekko bola mnie piersi więc raczej grypy zoładkowo -jelitowej nie mam ani tzw sraczki tez nie sorki za wpis....a bolal mnie dzis troche brzuch ale to napewno nie jest ciąza a dobrze sie terz czuje

Gość śluz na dziecko z Downem
:D pasi?