Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybak z. bagien

Czy kobiety umieją być mądre?

Polecane posty

Gość Rybak z. bagien

Mam dylemata kochane dziewczęta, w sumie powinienem pisać o tym na forum męskim, ale wybrałem to żeńskie bo lubie rozmawiać z istotamie głupszymi ode mnie. To doprawdy roskoszne :) No ale do rzeczy! Czy kolor włosów ma coś wspólnego z intelektem u kobiet? Odpowiedzcie mi proszę. To jest bardzo ważne, bo gadałem sobie na takich, no- RANDKACH W SIECI i poznałem rudą. Na szczęście mnie nie widziała :) Może też jest szansa, że nie ucieknie z naszego pierwszego spodkania... Oczywiście to będzie znajomość na raz, bo jak już nie raz deklarowałem kobiety są głupie - ona też wie, że o niej tak myślę i za to ją szanuję :) Pytanie jest następujące, z uwagi na to, że nieraz wale Niemca w Chełm to obstawiajcie po ilu minutach/ sekundach skończę? Bardzo proszę o podpowiedzi, bo jest to dla mnie niewątpliwie ważne. Aha...chce też wiedzieć, która jest najgłupsza: *brunetka *ruda *blondynka Chce kobietom imponować, więc moja wybranka musi być najgłupsza. Z góry dziękuję za pomoc :) Całuski!

Gość Rybak z. bagien
Ale nie odpowiedziałaś na każde z pytań :(

Gość Rybak z.bagien
hello

Gość takie tam duperele
Niestety przyjdą Cię obejrzeć tylko same głupie bo na spoDkanie żadna mądra się nie nabierze :D

Gość Rybak z.bagien
Nooo nieee gadaj?! Na prawdę nie? Może jakaś da się oszukać...

Gość Pinaa Coladaa
zo za kurwa szowinista . a tak na marginesie jezeli twierdzisz ze kazda kobieta jest od ciebie glupsza to czemu szukasz najglupszej skoro jestes madry mozesz sobie wybrac kobiete madra ale i tak bedzie glupsza od ciebie nieprawdaz chyba sie przeliczyles i jestes glupaszy niz najglupsza dziewczyna na swiecie nawiet glupia by sie nie nabrala

Gość może to przeznaczenie
nie nie umiom być mondre

Gość de ja wuuu
wszystkie pierdząąąąąąąąąąąąąął

Gość wszystkie niezaleznie od
koloru wlosow sa puste i tepe, ale na widok grubego portfela madrzeja w sekundzie:-P

Gość lkxxxx
kobiety sa madrzejsze, nie mysla tym co za rozporkiem