Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjg

kozaczki...co myslicie o tym?

Polecane posty

Gość lkjg

Jestem bardzo szczupla osoba, mam 19 lat. 160cm wzrostu, waze 46 kg. Podobaja mi sie kozaczki na obcasie ale nie na szpilce. Tylko nie podoba mi sie jak ktos ma je pod spodniami tylko na spodniach. Nie wiem czy wogole na obcasie pasuja do mnie, poprostu czy nie bede wygladala w tym jak na szczudlach skoro nawet tylka nie mam bo jestem tak chuda. Co myslicie? Poza tym chodze do szkoly jeszcze a na obcasie to tak nie wygodnie na takie codzienne chodzenie jeszcze po sniegu. W tamtym roku mialam na plaskim obcasie. Wogole teraz takie robia beznadziejne kozaki na plaskim ze nie ma gdzie kupic;/

Gość lkjg
no wysoka tez nie jestem, napisalam 160cm chyba nawet nie cale. Ogolnie jestem drobna dziewczyna. Wlasnie dlatego pytam bo tez wydaje mi sie ze to nie bedzie fajnie wygladac:(

Gość lkjg
nie...wlasnie pisalam ze nie chce na szpilce tylko na grubszym obcasie. Pytam czy wogole jakikolwiek obcas pasuje do tak szczuplej osoby jak ja

Gość jgndjrg
Obcasy nie pasują do szczupłych i niskich dziewczyn tylko do wielkich grubasek :)

sorki ze tak nieuwaznie czytałam spoko myśle ze tak, i niech tu ktos głupot nie pisze ze szczupłym osobom nie pasuje ..wrecz przeciwnie, ja jestem szczupła wysoka itez chodze na szpilkach

Gość lkjg
nie wiem czy nie bede wygladala jak na szczudlach:( zreszta czy to wogole wygodne na zime?;/ a ciezko bede miala znalezc jakies fajne na plaskim...

pasują obcasy do niskich i szczupłych kobiet :) na płaskim też jest wiele fajnych modeli :) do tego rurki i zazdrość w oczach większych koleżanek :D

Gość lkjg
no wlasnie do szkoly jezdze autobusem bo nie mam za co tankowac do auta zeby dolozyc sie tacie na paliwo. Kurde tylko ze mam w tym roku studniowke ktora jest w styczniu takze przydalyby sie kozaki na obcasie bo raczej bede musiala isc w kozakach a potem na sali przebrac na jakies szpileczki

Gość lkjg
hmm mowisz ze na plaskim jest wiele fajnych modeli?;/ nie wiem, ja widzialam same badziewie jak na stare babcie;/

Gość carmexowa
Pazurowa :O co też chrzanisz jest mnóstwo pięknych oficerek które mają klasę ale co ty możesz o tym wiedzieć tępa strzało :O

Gość lkjg
nie wyzszy nie, taki jak pokazalas by wystarczyl:) musze sie przejsc po sklepach, obejrzec wszystko dokladnie a nie kupowac pierwszych lepszych...