Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia-a

dlaczego bulimiczkom wypadaja wlosy?

Polecane posty

Gość misia-a

dlaczego bulimiczkom wypadaja wlosy? prosze o odpowiedz to bardzo wazne dla mnie :(

Gość pijanapowietrzem
gdyz dostarczasz odranizmowi za malo zwiazkow mineralnych i witamin

Gość pijanapowietrzem
organizmowi*

Gość misia-a
wiec jesli jem normalnie a wymiotuje tylko gdy np. zjem czekolade to nie powinny mi wypadac tak? i tego nie mozna nazwac bulimia??

Gość ollllllo
a czemu wymiotujesz np po czekoladzie? jezeli aby nie przytyc to jest to bulimia, a wlosy wloasmi, zeby sie popsuja i problemy z ukl pokarmowym sie pojawia, wlosy to pikus przy tym

Gość święta doda
Wymiotujesz, bo czekolada wywołuje taka reakcje czy wymiotujesz, zeby nie utyć od czekolady? Nie da sie powiedzieć - zwymiotuje czekolady, a rosołu, który zjadłam godzinę wcześniej, nie zwymiotuję. Ogólnie wymiotowanie jest dosć wyniszczające

"wiec jesli jem normalnie a wymiotuje tylko gdy np. zjem czekolade to nie powinny mi wypadac tak? i tego nie mozna nazwac bulimia??: Najlepszym rozwiązenimw tym przypdaku zrezygnować z czekolady. Ciągle wymiotując doprowadzisz swój organizm do ruiny np: zaczną Ci się psuć zęby.

Gość pijanapowietrzem
jezeli wymiotujesz(swiadomie) to jest to bulimia...pewnie poczatkowe jej stadium,ale jest...

Gość misia-a
no coz naczytalam sie o bulimii dosc duzo zawsze myslalam ze to mnie nie doptyczy ale od okolo roku zaczelam wymiotowac z poczatku tylko gdy zjadlam zbyt duzo i zle sie czulam a od pewnego czasu juz nawet gdy zjem chociazby jedna kanapeczke... nie moge sie powstrzymac od jedzenia wiem ze zle robie ale to silniejsze ode mnei :(