Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytyuyigjgh

CZY MOZECIE OCENIĆ MOJA SYTUACJE , MAM 22 LATA

Polecane posty

Gość ytyuyigjgh

mam staż, studiuje zaocznie, i robie studium, nie mam faceta, kilka koleżanek, mieszkam z rodzicamI, nie chodze na imprezy

Gość ytyuyigjgh
Czarny Kobiecy Pazur -- masz doczepiane włosy?

ja mialam gorzej w Twoim wieku, mialam studium i faceta, ale brak perspektyw na studia, staz, zero kasy, ciuchow i imprez :( i musialam wracac do domu przed polnoca :(

Gość wnioskuje......
w twoim wieku a nawet wczesniej bo majac 21 lat wyszlam za maz, wzielismy kredyt na M3 i bylam na swoim, mialam samochod, stala prace. 5 lat pozniej......kredyt splacony ....reszta bez zmian:-)

Gość lkjg
kobiecy pazur...to Twoje zdjecie? tez bym chciala byc taka ladna:(

Gość wnioskuje......
aaaa i w trakcie studiow jestem ;-)

Gość j00r0ru9fu8sjjfuuzzyuls
nie wierze że to fota jakiejś laski z kafeterii za ładna jestes :p to do czarny kobiecy pazur a do tematu - ja mam 20 lat , kiedys mając mniej lat buntowałam sie że , jak to? koleżanki 16 letnie mogą robić co chcą a ja siedzieć w domu mam? ale teraz norma, nie mam pracy, mam studia, nie mam perspetykw na prace, chłopaka nie mam bo po 2 latach zerwałam z nim, przyjaciolke mam hcyba tylko jedną, na imprezie ostatnio bylam z 1,5 roku temu :)

Gość wnioskuje......
wyjazd za granice;-) i ciezka praca....i nie w 5 tylko mniej;-)....a 5 minelo od tamtego czasu;-)

Gość zagubiona dziewczynka55556565
nie wierze, jaka jestes piekna. zazdroszcze

no a ja wlasnie jestem za granica, uwazam tez ze mam dobra prace. ale kredytu w 5 lat nie splace bo nie ma takiej opcji, kredyt to rownowartosc moich 100 miesiecznych pensji :( moze po prostu nie umiem oszczedzac albo kupilam za drogi dom? :(

Gość wnioskuje......
juz pisalam ze 5 lat nie splacalam tylko krocej. Dokladnie 2 lata:-) a nie pracowalam sama tylko z mezem wiec nam moze przez to bylo prosciej;-)