Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona dziewczynka55556565

;kl

Polecane posty

Wstyd sie przyznac ale mam 19 lat i NIGDY nie bylam na dyskotece:( to wszystko przez mojego chlopaka bo ja bardzo bym chciala ale on uwaza ze jest na to za stary chociaz ma 24 lata:( jestesmy razem od 2 lat:( musze go chyba sila wyciagnac bo nie chce przez niego calej swojej mlodosci przesiedziec w domu;/ szlak mnie juz trafia i nawet wstyd mi powiedziec kolezankom ze nagdy nie bylam. W sumie on powiedzial ze jak zdam prawko to sie zastanowi ale cos narazie i tak o tym nie wspomina a zdalam. Kiedys chcialam pojsc z kolezankami bo on nie chcial to znow rodzice powiedzieli ze nigdzie nie pojde bez niego bo jescze mnie ktos zgwalci itp jak bede sama wracala w nocy;/ eh to jakas masakra jest poprostu;/ to straszny problem jest dla mnie. Nawet nie wiem jak mialabym sie ubrac na taka impreze;/ czy chodzi sie tez w dzinsach?

chce zalozyc nowy temat wlasnie na ten temat co napisalam wyzej ale oczywiscie caly czas pisze ze w tej godzinie umiescilam juz 10 nowych tematow a to nie prawda;/

musisz zapytac bywalczyn dyskotek.Ja Ci nie pomoge bo nie bywam na nich. Nie mam czasu po prostu. Sadze, ze powinien pojsc z Toba twoj chlopak, chociazby bys zobaczyla jaka jest atmosfera i klimat na takiej dyskotece. Co do bezpieczenstwa to sie zgadzam z twoimi rodzicami. Ale z chlopakiem czy kolezankami , nie wiedze problemu.

tylko ze gdybym poszla z kolezankami do domu wracalabym sama a jesli poszlabym z chlopakiem to on nie puscilby mnie samej do domu i dlatego to dla moich rodzicow wydaje sie bezpieczniejsze. Moj chlopak tez nie wie ze nigdy nie bylam bo wstydze sie mu tego mowic;( ale pewnie sie domysla...co ja mam robic?:(

nie widzialam, ze trzeba sie wstydzic nie bywania na dyskotekach. Coz teraz juz wiem :-P Powiedz mu prawde. To jest twoj chlopak wiec czemu nie jestes z nim szczera?

wstydze sie bo mam juz 19 lat. To nie tak ze nie jestem z nim szczera, poprostu o to nie pytal wiec nie mowilam bo jest mi wstyd

nie, nie jestem taka ale chce tam isc pobawic sie potanczyc, spedzic czas ze znajomymi i przede wszystkim z moim chloapakiem ale on tyko by w domu chcial siedziec:(