Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt dziwne imię???

Czy imię Gaja jest ładne czy zbyt dziwne?

Polecane posty

Gość Dmwl
Witam! Usmialam sie czytajac te komentarze. Moja corka ma na imie Gaia Magdalena, zrozumieja zapewne niektorzy :) zdrabniamy GaMa, ktora zreszta opanowala juz w wieku 12 miesiecy w 2 oktawach ;) Piekne mitologiczne imie! Niekturym z Panstwa kojazy sie z gejem ? no coz, tez czlowiek :) Co do Kaji, Maji i Zosi, to ja mialam 3 Agnieszki 4 Magdy i 2 Gosie w mojej klasie. Pozdrawiam tych nietuzinkowych.

Gość jestjakbyloczyjestniewiem
ohydne,znam jedna,kurwiszon nieziemski

Gość Fuj! Kolejne
Pogańskie imię! :-(

Gość dmwl
Oczywiscie , ze poganskie:) Tak jak i wiekszosc imion europejskich :) Dorota, Maja, Daria, Diana, Zofia, Wieslawa, Wislawa, Czeslawa , Regina ...

Gość Osrać modkę
Gaja to imię ziemi.

Moja kuzynka nazwała tak córkę i nikt sie nie dziwił. Jedna ma na imię Gaja a druga Martina :) Moim zdaniem ładne imiona

Gość adsdghjkjhgfd
Imię GAJA jest bardzo ciekawe, starożytne i mało używane, ale to dobrze, bo ja nie lubię oklepanych imion, a już w szczególności Maja, Zosia samosia, Oliwia, Julia, Ania i inne... Dzieci w szkole zawsze znajdą przezwisko na każde imię, np. Aneta - skarpeta, a z czas

Gość cebka
Moja córeczka ma tak na imię, przed jej urodzeniem kilka "uprzejmych" osob odradzalo mi taki wybor, ale postawilam na swoim i uwarzam ze dobrze zrobilam. Gaja to subtelne imię, pasujące do dziewczęcej urody. do tego znaczenie imienia to "cieszaca rodzicow", mysle ze bardzo trafnie i PRAWDZIWIE. a wszystkim autorom postow typu "ohydne" "beznadziejne" albo "gaja sraja" zycze zeby ktos wypowiedzial sie tak o ich imieniu. kurde! co to za ludzie?? czy nie wpadlo do tych wspanialych glow noszacych - zapewne- piekne imiona, ze moga komus zrobic przykrosc???? Gaja to imie osoby wrazliwej, barszo czulej i opiekunczej

Gość gość
moja suczka miała na imię Gaja ;(

Gość gość
Okropne.........

Gość gość
Bardzo ładne i wyjatkowe, matka ziemia :)

Gość gość
teraz się jarasz jakimś skopanym "imieniem" wyssanym z różowej propagandy dla nowobogackich pedziów co nie mają własnego miejsca i szukają szczęścia w karierze i byciu trendy... zrobisz dziecku krzywdę, w szkole nie będzie dumne z imienia niczym nazwa składnika substancji do czyszczenia kibla, ogarnij się bo gówniara powie ci to co ja ale będzie ci bardziej przykro przy stole rodzinnym, zresztą i tak zrobisz jak ci telewizor powie ale pamiętaj, że zakompleksione i zaryczane dziecko z powodu twojej chwilowej fanaberii to nie jest fajny widok a już nic nie możesz zrobić

Gość gość
mam koleżankę która nazwała córeczkę Gaja. Ja osobiście nie miałabym odwagi, ale jak kto lubi : )

Gość gość
Moja córka ma na imię Gaja. Jak się zdrabnia? Gajka, Gajeczka, Gajunia, Gajuśka :) Nikt się z niej nie naśmiewa, nie wymyśla głupich przezwisk. Patrząc na to jak niektórzy nazywają swoje dzieci to imię Gaja brzmi podobnie jak Ola ;p A jak jeszcze pasuje do nazwiska to nie ma o czym gadać. Pozdrawiam.

Gość eee tak jeszcze
trochę to będzie Raja Taja... co ty za imię wymyślacie...a dzieci w szkole będą ją wyzywać GEJA

Gość eee tak jeszcze
do tego czegośc wyżej.. gaja brzmi podobnie jak Ola... puknij się w czoło

Gość gość
Ja jestem nianią dziewczynki, która ma na imię Gaja:) Zawsze to imię mi się podobało - nie jest takie pospolite jak teraz Julka, Majka itp. Gajusia jest super dziewczynką także polecam to imię!:)

Gość eee tak jeszcze
Gejusia heeh

Gość gość
aja mam Nine

Gość gość
Mam na imię Gaja i jestem z tego niezwykle dumna. Ludzie heloł! Kto by chciał mieć zwykłe i pospolite imie :p No i co z tego że niektórym kojarzy się z gejem? Błagam jest tyle innych dziwacznych imion Zygfryt, a wy sie czepiacie takiego o najdłurzszej histori :p Ludzie ogar... -_-

Gość gość
Moja córka ma na imię Gaja i to jest piękne imię napewno lepsze od lenek hanuś i innych dżesik , a jak wam sie kojarzy z gajem to ok macie przynajmniej okazje do myślenia a chyba rzadko wam sie zdarza btw czy Wacek sie wam kojarzy z c h u j e m a Wacława z c i p k a