Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BUCE ze wsi na studiach dzienn

jak to jest że na prywatnej uczelni ludzie są sympatyczniejsi niż na państwowej?

Polecane posty

miałam okazje studiować na darmowych studiach i teraz na płatnych i powiem Wam takich buców jak na dziennych to nie spotkałam , chodzi mi o Akademie medyczną warszawa ... przyjadą takie wiochmeny i się uważają za bogów...tymczasem na prywatnej nie ma patologii bo ludzie są z wyższych sfer (chodzi mi o dzienne prywatne , na zaocze pewnie też chodzi motłoch jak na dzienne państwowe tylko starszy) ludzie którzy nie martwią się o pieniądze i są zupełnie inni, otwarci, radośni...pomocni, serdeczni...chodze tydzień i juz mam kilka numerów telefonów, kontakt mejlowy, facebook...a tam? z jedną osobą załapałam może kontakt ;/

no właśnie nie! ja np nie jestem bardzo bogata ani moi rodzice, inni też wygladają normalnie, nie jakąs burżuazja...niektórzy podostawali sie na to samo na państwowe, są ludzie z naprawde dobrymi maturami...ale tam na państwowych to albo chamscy profesorowie albo plebs, w sumie chamstwo wielich profesorów pewnie nie chce im sie wykładać dla wieśniaków, woleliby dla inteligencji , ale jak gdy inteligencja uczy sie prywatnie...

Gość 111111111m2
niestety milsi sa wykladowcy na prywatnych, bo im za too placisz... smutne i nie wydaje mi sie zeby ludzie byli milski na prywatnych, wrecz przeciwnie, tam chodza same banany

Gość wiem co mowieee
ja byłam na dziennym i zaocznym prawie. Rzuciłam. NIGDY NIE WRÓCĘ JUŻ NA UNIWEREK.

Gość Moim zdaniem jest dziwaczne
ludzie którzy nie martwią się o pieniądze Nie dziw się , że się nie martwią o pieniądze , skoro wszystko załatwiają rodzice :O

Gość takie tam duperele
Chyba masz nierówno pod kopułą aby tak ludzi oceniać. Zobaczymy jak potraktują cię nowi bogaci kolesie, gdy się dowiedzą, że pochodzisz z ubogiej rodziny :D

Gość seksuolożka Balbina
w POlsce po komunie uczciwie pieniędzy wielkich nikt dorobić się nie mógł - taka prawda. najwięcej mają złodzieje zawsze. jak ojciec jest głupi ale się dobrze maskuje to wystarczy na syna zobaczyć i wtedy prawda o tacie jest znana o ile stery tego syna jest biologiczny (testy dna na ojcostwo trzeba zrobić, bo potomstwo się upodabnia do rodziców zaraz kilka miesięcy po porodzie). i tak jesteście jednym i tym samym bydłem polaczkowym czy tego chcecie czy nie! żydo-komuno-polako-kuratorium robi z Was idiotów masowo! czy to płatna szkoła czy zaoczna! chcę żebyście jak najwięcej kopulowali na słabej antykoncepcji jedynie i modlili się! najlepszym wykładowcą i mistrzem jest zawsze głupiec! to on jest księgą nieskończoną i wzorem do oglądania! gdyby nie głupcy to by i mądrych nie było! bo albo wszyscy by byli najmądrzejsi albo i głupi po równi czy też średnio-mądrzy! babcia mi zawsze mówiła by z głupcami jak najczęściej przebywać ale jak już głupiec zacznie mądrym się stawać to należy uciekać jak najdalej od nich!