Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chceschudnąc

DO SZCZUPŁYCH KOBIET PO 30:)

Polecane posty

Gość chceschudnąc

proszę, podajcie mi Wasz przykładowy, jednodniowy jadłospis...z góry dziękuję i pozdrawiam:)

Gość Lilluś Evangeline*
moje dzisiejsze papu: dwie bułki z z.serem, sałatą, pomidorem i ogórkiem na obiad ziemniaczki pure, szpinak, jajko, mizeria kolacji dzis nie zjem bo ide na impreze:)

Gość chceschudnąc
Lilus, a poza dzisiejszym wyjątkiem, jadasz kolacje?

Gość fgbhiunj;lm.
moje dzisiejsze papu:" o kurwa jakie okreslenie :o chyba ze jestes niepelnosprawna umyslowo

Gość Lilluś Evangeline*
oczywiście, że jadam ale staram się po 19 już nic nie jeść :)

Niestety, nie jadam zdrowo. Do 14-15 najczęściej tylko kawa. Bo zawsze brakuje czasu, bo praca, bo miliony spraw.... Potem jakaś sałatka, drobiowy kotlet, a na koniec zawsze sery. Na deser ;P Wieczorem Redd's albo Gingers. Na dobry sen. I waga utrzymuje się bez zmian i bez problemów :P Sama sobie się dziwię, że jeszcze jestem zdrowa. Hmm. ;)

Gość chceschudnąc
bibo----co wieczór piwko???:)

7.00 rano-kawa i batonik 9.00 -jogurt 12.00- 2 kanapki z serem z i pomidorem 14.00 obiad (zupa lub kotlet z ziemniakami i surówka) 15.00 druga kawa 18 kisiel później już tylko owoce:)

Gość chceschudnąc
czyli jednak brak jedzonka wieczorem sie powtarza...jako klucz do sukcesu:)tylko jak tu wytrwac przed tv lub kompem, z ksiązką lub filmem bez jedzenia???

Gość różnie bywa,
sniadanie w domu - jakieś musli albo płatki z jogurtem w pracy kupuję kanapkę potem lunch - jakieś mięcho z makaronem albo ryżem, czasem z frytkami i sałatką a jak dużo pracy to zamawiamy pizze potem jakiś batonik albo słodka bułka bo nie mam silnej woli żeby się oprzeć słodyczom :/ w domu kolacja - jakieś mięso z makaronem i warzywami albo co innego na ciepło bo dla mojego m to jedyny ciepły posiłek w ciągu dnia. do tego jakieś piwko albo wino a przed snem kakao bo inaczej nie zasne niektórzy mówią ze to sporo ale biegam kilka razy w tygodniu

śniadanie - codziennie 6 kromek ciemnego chleba z moją ulubioną pastą jajeczną lub tuńczykową i tak już kilka lat (konserwantów w organizmie mam już po kostki pewnie) drugie śniadanie - jakieś owoce zależnie od pory roku obiad - to niestety dwa gorące kubki za to kolacja - co tylko wymyślę w drodze do domu z pracy i ile wlezie hehehe sklep z pysznymi rzeczami mam akurat pod nosem...

Gość chceschudnąc
tez bym tak chciała:)

Gość różnie bywa,
napisałas ze brak jedzenia wieczorem to podstawa, ale mysle ze można jesć ale coś lekkiego bo po ciężkim jedzeniu sen jest bardzo płytki i nie wypoczywasz podstawą jest ruch i tylko ruch ja całe życie się głodziłam, bo niestety tyłam od samego patrzenia na jedzenie, a odkąd zaczęłam biegać mogłam zapomnieć o kaloriach, o tym że ciastka i chipsy tuczą ruch to same korzyści i dla zdrowia i dla figury, poza tym ciało i skóra nie traci jędrności, a to duże zagrożenie jeśli odchudzasz się po 30stce

Gość chceschudnąc
niestety, nie mogę uprawiac zadnego sportu:(mam nadzieje, ze nie na zawsze, ale jeszcze przez ok.pół roku:(